Financieringscentrum

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor het Financieringscentrum in ‘s Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair. Op de afdeling werken circa 45 medewerkers, in 4 teams. Je stagebegeleider is een van de teamleiders. Het Financieringscentrum is onderdeel van het Service Center Kredieten & Sparen en maakt deel uit van Private Banking. Het Financieringscentrum verzorgt o.a. de kredietacceptatie, de monitoring van overstanden en de complete kredietadministratie en –verwerking voor alle relaties binnen de bank.

Als stagiaire ondersteun je een van de teams die zich bezig houden met de kredietadministratie in de dagelijkse werkzaamheden. Hieronder vallen,

 • Het afhandelen van administratieve werkzaamheden met betrekking tot kredietaanvragen;
 • Het afhandelen van extra aflossingen op kredieten;
 • Het afhandelen van werkzaamheden met betrekking tot het beschikken over bouwdepots;
 • Het controleren van bestanden in de (krediet)systemen;
 • Het rapelleren omtrent openstaande punten in de administratie bij andere afdelingen.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie. Je bent op zoek naar een meewerkstage en daarnaast herken je je in het volgende profiel:

 • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
 • Je bent proactief en zelfstandig;
 • Je beschikt over goede kennis van Office toepassingen zoals Excel en Word;
 • Je bent open, direct en leergierig;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent geïnteresseerd in het proces van kredietverlening en het vestigen van zekerheden;
 • Je stelt het belang van de klanten voorop, zonder de positie van de bank uit het oog te verliezen.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Talent Attraction & Development team via talent@vanlanschotkempen.com

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.