M&A | Corporate Finance

Unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de uitbouw van een snelgroeiende onafhankelijke mid-market M&A boutique.

Over Florin Finance:

Florin Finance is een onafhankelijke snelgroeiende Corporate Finance boutique, opgericht in 2013. Wij zijn gevestigd aan de Zuidas en zijn momenteel opzoek naar een stagiair die ons team komt versterken.

Wij voorzien onze cliënten van hoogwaardig financieel en strategisch advies op het gebied van fusies en overnames. Florin Finance hanteert een hands-on, resultaatgerichte en toegankelijke aanpak om onze cliënten te ondersteunen in het realiseren van hun financiële en strategische doelstellingen. Florin Finance biedt toegang tot een breed netwerk van professionals en werkt op onafhankelijke basis samen met andere specialisten en adviseurs.

Ons team heeft een bewezen track record in adviserende rollen bij Andersen, NIBC, Deloitte, PhiDelphi en in internationale corporate M&A en heeft met succes koop en verkoop van ondernemingen, management buy outs, joint ventures en strategische partnerships, corporate carve outs, outsourcings en fundraisings begeleid. Tevens heeft Florin Finance uitgebreide ervaring op het gebied van strategische analyses, waarde- en synergieanalyses en M&A procesoptimalisaties.

Functieomschrijving:

Tijdens een stage bij Florin Finance werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd (in verschillende fasen). Als stagiair maak je direct deel uit van een klein en hecht overnameteam, dat doorgaans uit twee tot drie personen bestaat.

Eén van de voordelen van stage lopen bij een kleiner M&A kantoor is dat je door de kleinschaligheid direct betrokken wordt bij alle fasen van het fusie en overnameproces. Je maakt het adviesproces van dichtbij mee. Zo word je onder meer betrokken bij het zoeken naar de juiste overnamekandidaat, het maken van presentaties, pitches en informatiememoranda, het financieel en strategisch analyseren van markten en bedrijven en het uitvoeren van een waardebepaling van een bedrijf. En kom je gedurende je stageperiode in aanraking met het hele proces van fusies en overnames.

Functie-eisen:

 • Je bent een echte teamspeler die ook in staat is om zelfstandig te werken;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en detail;
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met Finance & Investment Banking; en
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij je:

 • On-the-job training door middel directe inzet op de meest uiteenlopende deals;
 • De ervaring om binnen een zeer ondernemende setting met korte lijntjes een significante bijdrage te leveren aan het slagen van een deal;
 • Persoonlijke begeleiding en alle kansen om je snel te ontwikkelen binnen het M&A / Corporate Finance vak; en
 • Na een positieve stageperiode behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Voldoe jij aan de bovenstaande eisen en wil je invloed hebben als stagiair door direct samen te werken met partners die al meer dan 20 jaar actief zijn in de wereld van fusies en overnames? Dan is Florin Finance opzoek naar jou!

Interesse?

Enthousiast geworden? Mail je CV naar Philippe Broos via pbroos@florinfinance.nl.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.