Governance Risk Controls met focus op de financiële sector (EMEIA FSO)

In de afgelopen tien jaar is de kijk van de financiële sector op risicobeheersing rigoureus veranderd. Risk Management speelt in recente wet- en regelgeving, zoals Solvency en Basel, dan ook een prominente rol en heeft zijn plaats op de bestuurlijke agenda ingenomen. Onze adviseurs helpen financiële instellingen op het gebied van Enterprise Risk Management, Internal Control, Internal Audit, Regulatory Reporting en Continuous Process Monitoring. Geïntereseerd? Dan ontmoeten we je graag!
 
Jouw uitdaging
De klantteams van EY Financial Services Risk adviseren banken, verzekeraars, asset managers en pensioenfondsen bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s.  Als onderdeel van dat team voer je diverse opdrachten uit op dit gebied. De ene week bekijk je als internal auditor het claimsproces van een kleine verzekeraar, de week erop test je het controleraamwerk van een finance-afdeling van een internationale bank, om een week later een buitenlandse verzekeraar te helpen bij de rapportage van kwartaalcijfers aan de toezichthouder. Het kan ook zijn dat je wordt gevraagd voor een opdracht een paar maanden bij één grote klant te zitten in binnen- of buitenland.
 
Jouw verantwoordelijkheden
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren van bedrijfsprocessen, de hiermee samenhangende bedrijfsrisico’s, de aanwezige beheersmaatregelen en het rapporteren van bevindingen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het geven van een hoogwaardig klantadvies, waarbij werkproducten in de vorm van rapportages, data dashboards en presentaties aan de klant worden geleverd. Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de klant, werkt vaak op locatie en levert een actieve bijdrage aan het uitbreiden van het netwerk. Op termijn signaleer je commerciële kansen bij potentiële of bestaande klanten.
Dit ben jij
Herken jij je in de onderstaande punten, solliciteer dan snel:
 • Je zit in de laatste fase of bent zojuist afgestudeerd in een WO-opleiding in de economische, financiële of bedrijfskundige richting, zoals Finance, Accounting & Control of Strategy;
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante (buitenland)stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
 • Je hebt een proactieve, flexibele en positief kritische werkhouding;
 • Je kunt analytisch en probleemoplossend denken;
 • Je bent in staat in complexe situaties en onder tijdsdruk te opereren;
 • Je ben klantgericht en in staat om te werken in een multidisciplinair team; 
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
 • Je hebt kennis van of affiniteit met Financial Services en risicomanagement.

Jouw carrièremogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, want dat bepaalt immers de kwaliteit van onze dienstverlening. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve omgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden. 
Belangstelling?
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Florine van den Assem, Recruiter, via florine.van.den.assem@nl.ey.com of 06-55442561. Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.
 
Make your mark. Apply now.
Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.