Assistent accountant audit – Van Daal (Waalwijk)

Je zit al even in het accountant vak, maar bent nog lang niet uitgeleerd! Er schuilt een RA accountant in je en daar wil je je dan ook op focussen. Wij vinden jouw studie belangrijk, maar ook het behouden van uitdaging in je werk. Daarom ga je dagelijks mee naar klanten en geef je adviezen ten behoeve van complexe en uiteenlopende casussen. Naast dat je nooit stil zit, streven wij naar de beste werk/privé balans met ten minste 30 vakantiedagen! 

Jouw functie als assistent accountant op de auditpraktijk:

Bij HLB Van Daal staat ambitie, vertrouwen en zelfstandigheid voorop. Je kunt jezelf blijven uitdagen, omdat er zoveel diverse casussen zijn. De klantvraag veranderd en wij veranderen en innoveren mee. Je bent een sparringpartner voor zowel DGA’s en voor grote, maar ook regionale MKB-klanten die zich bevinden in uiteenlopende branches, zoals de bouw, automotive, woonartikelen, IT-dienstverlening en bijvoorbeeld advocatuur. Je oriënteert je breed en gaat in gesprek met zowel je directe collega’s, ons grote (internationale) HLB-netwerk en de klant.

‘Wat werken bij HLB van Daal leuk maakt is dat het klantenpakket erg afwisselend is en jezelf hierin je wensen kan aangeven. Er wordt een bottom-up benadering gebruikt om veranderingen door te voeren binnen onze praktijk. Hierdoor is de betrokkenheid van collega’s hoog en ontstaat er een open organisatiecultuur.’ – Eveline Smits, assistent accountant audit.

Jouw profielschets:

 • 3+ jaar werkervaring binnen een accountantskantoor op de auditpraktijk;
 • Goede kennis van Vaktechniek en geautomatiseerde processen;
 • Je ziet het als een uitdaging om in verschillende teamverbanden te werken en diverse klantcasussen op te pakken;
 • Je bent bezig met je RA opleiding of hebt je RA titel behaald;
 • Proactief in het signaleren van kansen; geen enkele dag is hetzelfde en dat geeft je energie;
 • Je houdt ervan om in teamverband samen te werken, maar kan ook goed op afstand thuiswerken.

Dit is wat je van ons ontvangt:

 • Een laptop en wanneer je thuiswerkt ook een tweede scherm en een goede bureaustoel;
 • Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans;
 • Een heel team dat achter je staat en die je vragen kunt stellen. In het bijzonder krijg je een buddy toegewezen die je scherp houdt;
 • Een passende leaseregeling;
 • 30 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Vaktechnische updates samen met directe collega’s;
 • Masterclasses;
 • Een fijne, ongedwongen en nuchtere sfeer;
 • Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, congressen en personeelsuitjes.
 • Last but not least; een goed salaris waar je alle rekeningen van kunt betalen en binnen no time gespaard hebt voor jouw nieuwe wielrenfiets!

Jouw toekomstige werkplek in Waalwijk:

Je zult komen te werken in het hart van Brabant in Waalwijk met zo’n 100 medewerkers. Een hip en veelzijdig kantoor met diverse afdelingen, zoals onze samenstel- en controle accountants, onze generieke en specifieke fiscalisten, salarisadministrateurs, Matchers en juristen. Ze zitten er allemaal! Jouw team bestaat uit zo’n 20 directe audit collega’s, van startend tot zeer ervaren. Er wordt hard gewerkt, maar we gaan ook graag (virtueel) borrelen na werk of samen boxen. Ook houden we ervan om carnaval te vieren in tijden dat dit mogelijk is!

Maak kennis met HLB Nederland:

HLB Van Daal biedt het beste van twee werelden: de prettige kleinschaligheid van een regionaal/lokaal advieskantoor én de slagvaardigheid en brede expertise van een (inter)nationale organisatie. We hebben ruim 250 medewerkers; van accountants tot fiscalisten, juristen, salarisadministrateurs en HR-specialisten verdeeld over vijf kantoren in Noord-Brabant en Zuid-Limburg. Dat zorgt ervoor dat we alle disciplines en specialistische kennis in huis hebben. Together we make it happen!

Interesse?

Interesse of heb je vragen? We komen graag vrijblijvend met je in contact en werken graag samen met jou aan morgen!

Stuur je vraag naar werken@hlb.nl of benader Myrthe van Dooren via m.dooren@hlb-van-daal.nl of op 06-48057334.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.