Ervaren Assistent Accountant, 4+ jaar werkervaring

Kom maar op met die leuke collega’s, interessante klanten en controleklussen – jij bent klaar voor de eerste stap in je carrière! Daarom ben je op zoek naar een kantoor waar jij je verder kan ontwikkelen. In je eigen tempo. Bij HLB Blömer kan dat.

Als Junior Assistent Accountant in het Audit-team mag je meteen mee naar klanten. Dat zijn lokale, regionale en soms zelfs internationale klanten. Van kleine winkeliers tot non-profit organisaties tot grote logistieke bedrijven, en alles daartussen. Onder begeleiding van een ervaren collega voer je beoordeling- en controlewerkzaamheden uit. Zo kun je het meest leren én meteen iets betekenen voor ondernemers en familiebedrijven.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het internationale netwerk van experts. Vanzelfsprekend ga jij net als wij voor kwaliteit. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

30 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Informele sfeer waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor ontspanning.

Hoogste kwaliteit en deskundigheid

Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen

Over jou…

  Afgeronde HBO/WO opleiding;

Nauwkeurig en kwaliteitsgericht

 Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig

Ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving.

Over ons…

HLB is een wereldwijde advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar netwerk adviseert ze met name familiebedrijven en het MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

HLB Blömer

HLB Blömer staat al ruim 100 jaar voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. Wij zijn gevestigd in de regio Utrecht. Ons team van zo’n 80 betrokken en deskundige specialisten staan ruim 1000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Doordat we met z’n allen op één vestiging werken kent iedereen elkaar en zijn de lijnen kort. Plezier in het werk is voor ons belangrijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, met ruimte voor persoonlijke groei en goede carrièreperspectieven. Naast hard werken is er ook ruimte voor persoonlijke betrokkenheid en ontspanning.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.