Ervaren Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Je hebt de eerste stappen in jouw carrière al gemaakt maar mist de uitdaging. Van win-win situaties, word jij blij. Bijvoorbeeld: door lokale MKB ondernemers uit de regio te helpen met hun administratie en strategie, en tegelijkertijd verder studeren. Dat kan in de samenstelpraktijk van HLB Amsterdam.

Als ervaren Assistent Accountant in de samenstelpraktijk ga je mee naar klanten.

Van het kleine MKB tot bedrijven tegen de controlegrens, en van familiebedrijven tot publieke instellingen. Zo kom je in aanraking met veel verschillende branches, zoals bijvoorbeeld horeca, advocatuur, bouw, IT en gezondheidszorg. Iets wat je wellicht mist in je huidige baan.

Je stelt voor klanten jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en begrotingen op. Je doet dat met behulp van innovatieve software en de ondersteuning van data-specialisten, IT-collega’s, belastingadviseurs, HR-experts en juristen. Uiteindelijk gaat het om veel meer dan alleen administratie. Je gaat samen met het team op zoek naar het verhaal achter de cijfers, en leert hoe je bedrijven strategisch kunt adviseren. Zo kun jij je blijven ontwikkelen én meteen iets betekenen voor klanten.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het internationale netwerk van experts. Vanzelfsprekend ga jij net als wij voor kwaliteit. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

40-urige werkweek en 30 vrije dagen

Informele sfeer waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor ontspanning

Ruimte en financiële ondersteuning voor je scriptie of vervolgopleiding

Hoogste kwaliteit en deskundigheid

Steeds weer nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden

Over jou…

HBO/WO Accountancy

4 tot 6 jaar relevante werkervaring

Studerende voor AA of de ambitie om je AA-titel te halen

Nauwkeurig en perfectionistisch

Leergierig, klantgericht en enthousiast

Over ons…

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Maak kennis met één van deze 5 onafhankelijke kantoren; HLB Amsterdam.

HLB Amsterdam Adviseurs Fiscalisten Accountants is een eigentijds (en een beetje een eigenzinnig) kantoor met een heldere opvatting over optimale dienstverlening en professionele advisering aan cliënten.

Een dienstverlener met een visie waar dagelijks ruim 35 medewerkers met veel plezier en bevlogenheid voor werken. Ons team van betrokken en deskundige specialisten staat ondernemers met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden.

HLB Amsterdam is een kantoor met uitstraling en een eigen gezicht, die groeit en zich sterk ontwikkelt. Wij bieden jou afwisseling, uitdaging en ruimte voor ontwikkeling.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.