Junior Assistant Accountant Audit

Kom maar op met die leuke collega’s, interessante klanten en controleklussen – jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière! Je studie Accountancy is afgerond, Daarom ben je op zoek naar een kantoor waar jij je verder kan ontwikkelen. In je eigen tempo. Bij HLB Nannen kan dat.

Als Assistent Accountant in het Audit-team mag je meteen mee naar klanten. Dat zijn lokale, regionale en soms zelfs internationale klanten. Van kleine winkeliers tot non-profit organisaties tot grote logistieke bedrijven, en alles daartussen. Onder begeleiding van een ervaren collega voer je beoordeling- en controlewerkzaamheden uit. Zo kun je het meest leren én meteen iets betekenen voor ondernemers en familiebedrijven.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het internationale netwerk van experts. Vanzelfsprekend ga jij net als wij voor kwaliteit. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

40-urige werkweek en 30 vrije dagen

Ruimte en financiële ondersteuning voor je vervolgopleiding

Hoogste kwaliteit en deskundigheid

Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen (op lokale, nationale of internationale schaal)

Over jou…

 Afgeronde HBO/WO-opleiding Accountancy; Je hebt de ambitie om je RA titel te behalen (als je al in opleiding bent, is dat een pré)

1 tot 2 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor

Nauwkeurig en perfectionistisch

Leergierig, klantgericht en enthousiast

Over ons…

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Maak kennis met één van deze 5 onafhankelijke kantoren; HLB Nannen.

HLB Nannen is een regionaal geworteld accountants- en advieskantoor in Groningen en Emmen dat dicht bij de klant staat, letterlijk en figuurlijk.

Ons team – bestaande uit zo’n 30 deskundige en vooral zeer betrokken specialisten – adviseert met name ondernemingen in het mkb en de not-for-profitsector in het noorden van Nederland. Van zzp’ers tot internationaal actieve bedrijven met een miljoenenomzet waarvoor controle van de jaarrekening en de advisering plaatsvindt.

Je komt te werken in een professionele maar informele bedrijfscultuur, waar we hard werken maar met oog voor een goede work-life balance. We hechten veel waarde aan opleiding en coaching.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.