Innovation Lab

Summary:

NIBC is op zoek naar een stagiair voor het Innovation Lab! De wereld verandert snel en biedt een ongekend aantal mogelijkheden. Als intern ga jij op zoek naar de mogelijkheden voor NIBC, organiseer je events en breng je ons in contact met externe partijen.

Job Description:

Wat ga je doen?

Er gebeurt zoveel binnen en buiten de financiële sector dat elk extra paar ogen ons meehelpt bij het identificeren van kansen. Je laat je niet afschrikken door termen als Big Data, Kunstmatige Intelligentie, FinTech en Cyber Security. Sterker nog, je wilt graag weten wat de bedrijven achter deze termen kunnen betekenen voor NIBC.

De kennis gaan we delen met al onze collega’s. Je gaat interne events organiseren met innovatieve bedrijven die jij interessant vindt en je giet de events in inspirerende formats. Je gaat met bedrijven in gesprek, zoekt naar alternatieven en gaat ook actief op zoek naar mogelijkheden voor partnerships of pilots. Daarnaast ga je het Innovation Lab sterker op de kaart zetten, zowel intern als extern.

Wat is het Innovation Lab?

Het NIBC Innovation Lab is onderdeel van het Strategy & Development team. Het Lab heeft als doel om collega’s te stimuleren na te denken over morgen en de dag na morgen. Het Lab inspireert, verbindt interne met externe partijen en experimenteert. Projecten kunnen volledig intern, maar liever samen met derden worden uitgevoerd.

Wie zoeken wij? 

Word jij enthousiast van nieuwe ontwikkelingen, het organiseren van events en wil jij het Innovation Lab sterker op de kaart zetten, dan zijn we op zoek naar jou!

Om dit te realiseren zoeken wij bij jou:

  • Creativiteit en flexibiliteit
  • Zelfstandigheid en initiatief nemen
  • Snel tot de kern van potentiele partners en hun activiteiten komen
  • Ondernemende geest, de Think Yes mentaliteit
  • Beschikbaarheid voor minstens drie maanden
  • Studerend aan HBO of Universiteit

Interesse?

Laat het ons weten! Geef s.v.p. aan per wanneer en voor hoe lang je beschikbaar bent (minimaal 3 maanden). Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën!

Als je meer informatie wilt kun je contact op nemen met Duncan de Vries (duncan.de.vries@nibc.com).

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR Infodesk via askhr@nibc.com. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.