Intern Sunrock Large Projects

Sunrock

Sunrock is een dynamisch, professioneel en snelgroeiend projectontwikkelings- en exploitatiebedrijf in de zonne-energiesector. We ontwikkelen projecten van begin tot eind en houden gerealiseerde projecten in eigendom tijdens de hele looptijd van het project. Onze portefeuille bestaat momenteel vooral uit grote zonne-installaties op daken van industriële en logistieke hallen, waarin we in de afgelopen drie jaar marktleider zijn geworden.

Binnen Sunrock diversifiëren we nu ook naar de Large Projects (grondgebonden- en floating systemen) en het buitenland. Dit biedt dus ook voldoende doorgroeimogelijkheden. Op dit moment heeft Sunrock een portfolio van meer dan 800MW in de ontwikkelfase. Hiervan hebben we reeds 100MW gerealiseerd in 2019 en staat er 200MW op de planning om te realiseren in 2020.

Large Projects 

Voor de uitbreiding van ons Large Projects team zijn we op zoek naar een energieke en analytisch sterke stagiair. In het Large Projects team zoeken we naar commerciële kansen binnen de snel groeiende markt van grootschalige zonne-energie projecten, en overtuigen we grondeigenaren, gemeenten en andere stakeholders om samen met Sunrock de energietransitie vorm te geven. We werken in een jong, ambitieus en professioneel team en vertellen je graag meer over Sunrock en het werk dat wij doen. Vind je het leuk om direct bij te dragen aan ons sterk groeiende portfolio? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

· Aan het einde van je WO-opleiding
· Eerdere werk en/of stage-ervaring een pre
· Affiniteit met de energiesector, met name duurzame
· Je bent proactief, positief ingesteld en flexibel
· Vloeiend in zowel Nederlands en Engels
· Persoonskenmerken: go-for-it mentaliteit, strategisch sterk, gedreven, communicatief sterk, resultaat- en klantgericht, leergierig en natuurlijk humor!

Wat biedt Sunrock jou?

· Dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen ideeën
· Hecht team van gemotiveerde collega’s
· Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland in een ondernemend en innovatief bedrijf
· Werkplek waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen
· Divers en uitdagend takenpakket

Sunrock is een jonge en dynamische organisatie waar veel van je wordt verwacht maar ook ruimte is voor plezier; gezonde en lekkere gezamenlijke lunch, 2 keer in de week mogelijkheid tot sporten met een trainer en een energieke werkplek in Amsterdam!

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar:

info@sunrock.nl t.a.v. Maarten de Haas o.v.v. Sollicitatie Large Projects 

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.