Investment Analyst

Kun je niet wachten om je kennis in praktijk te brengen? Dat kan bij IBS. Je zit dicht op het vuur en je krijgt de kans om, samen met je collega’s, een wezenlijke bijdrage te leveren aan succesvolle beleggingsstrategieën. We verwachten dan ook wel wat van je. We kijken uit naar jouw bijdrage aan bijvoorbeeld onze analyses, modellen, portefeuilles en performance rapportages.

Over ons

Wij bieden als allround financiële dienstverlener asset management, corporate finance diensten, fiduciair management en fund management aan. Met circa 50 professionals en € 2,75 miljard toevertrouwd vermogen bedienen we vermogende particulieren, ondernemers en instellingen. Vanwege de succesvolle combinatie van deze diensten zijn wij een unieke speler in de financiële dienstverlening.

Wie zoeken wij?

Je hebt een aantoonbare passie voor beleggen en financiële markten. Daarnaast ben je analytisch en kwantitatief onderlegd en ben je communicatief vaardig. Je vindt het leuk om in een groeiend bedrijf mee te bouwen aan de toekomst. Herken jij je hierin, kijk dan hieronder of jij aan alle criteria voldoet:

  • Afgeronde universitaire opleiding en master Finance of equivalent.
  • Excellente academische resultaten.
  • Passie voor beleggen en financiële markten.
  • Analytische sterk en kwantitatief onderlegd.
  • Communicatief vaardig.
  • Beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en schrift.
  • Programmeer kennis is een pre (Excel, Bloomberg, STATA, Matlab).
  • Je bent ambitieus en hebt geen 9 to 5 mentaliteit.

Functie omschrijving

Je helpt mee met het portefeuillebeheer voor de particuliere- en institutionele portefeuilles. Daarnaast analyseer je bedrijven, sectoren, beleggingsstrategieën en macro-economische trends. Je bouwt beleggingsmodellen en helpt proactief mee in de aandelen- en obligatieselectie. Tevens zal je bijdragen aan het duurzame beleggingsbeleid.

Contact

Ben jij klaar voor het echte werk en zoek je een stageplek in 2019? Mail dan je motivatiebrief en C.V. naar onze HR Manager Marije Bot, marije.bot@ibsca.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Reinder Wietsma, reinder.wietsma@ibsca.nl  of bel 020 – 514 17 80.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.