Investment Analyst

Kun je niet wachten om je kennis in praktijk te brengen? Dat kan bij IBS. Je zit dicht op het vuur en je krijgt de kans om, samen met je collega’s, een wezenlijke bijdrage te leveren aan succesvolle beleggingsstrategieën. We verwachten dan ook wel wat van je. We kijken uit naar jouw bijdrage aan bijvoorbeeld onze analyses, modellen, portefeuilles en performance rapportages.

 

Over ons

Wij bieden als allround financiële dienstverlener Asset Management, Fiduciair Management, Fund Management, Direct Investments en Corporate Finance diensten aan. We groeien sterk, hebben een team van zo’n 50 professionals, zijn onafhankelijk en hebben circa EUR 2,75 miljard assets under management.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt een aantoonbare passie voor beleggen en financiële markten. Daarnaast ben je analytisch en kwantitatief onderlegd en ben je communicatief vaardig. Je vindt het leuk om in een groeiend bedrijf mee te bouwen aan de toekomst. Herken jij je hierin, kijk dan hieronder of jij aan alle criteria voldoet:

  • Afgeronde universitaire opleiding en master Finance of equivalent.
  • Excellente academische resultaten.
  • Passie voor beleggen en financiële markten.
  • Analytische sterk en kwantitatief onderlegd.
  • Communicatief vaardig.
  • Beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en schrift.
  • Programmeer kennis is een pre (Excel, Bloomberg, STATA, Matlab).
  • 1tot 2 jaar relevante werkervaring is een pre.

 

Functie omschrijving

Je helpt mee met het portefeuillebeheer voor de particuliere- en institutionele portefeuilles. Daarnaast analyseer je bedrijven, sectoren, beleggingsstrategieën en macro-economische trends. Je bouwt beleggingsmodellen en helpt proactief mee in de aandelen- en obligatieselectie. Tevens zal je bijdragen aan het duurzame beleggingsbeleid.

 

Contact

Ben jij klaar voor het echte werk? Mail dan je motivatiebrief en C.V. naar onze HR Manager Marije Bot, marije.bot@ibsca.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Koen Ronda, koen.ronda@ibsca.nl  of bel 020 – 5141 780.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.