Junior Belastingadviseur | Tax & Legal

WIE BEN JIJ? 

  • Jij bent op zoek naar een leerzame functie volop doorgroeimogelijkheden in een gevarieerde nationale én internationale praktijk.
  • Je WO-studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie heb je afgerond en je bent gestart met je NOB opleiding of je wilt daar binnen afzienbare tijd mee starten.
  • Ook ambitieuze HBO-ers die Fiscale Economie of vergelijkbaar hebben gestudeerd en die bereid zijn om verder te studeren, zijn van harte welkom om te reageren.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent analytisch, nauwkeurig en niet bang om initiatief te nemen. Uiteraard ben je klantgericht en kan je goed samenwerken.
  • Wij gaan ervan uit dat je kennis up-to-date is en dat je je graag inzet om je kennis op hoog niveau te houden.
  • Je kunt goed in teamverband werken en werkt klant en oplossingsgericht.
  • Je werkt in principe in Amstelveen met uitwijkmogelijkheden naar Amersfoort of Alkmaar

HOE ZIET JE WERK ERUIT?

Als Junior Belastingadviseur bij Auren word je intensief betrokken bij gevarieerde belastingadviestrajecten, zowel in de voorbereiding als bij de implementatie daarvan. Je stelt bezwaarschriften op en biedt ondersteuning bij fiscale procedures. Je beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten en onderzoekt en signaleert adviesmogelijkheden. Natuurlijk krijg je alle kansen om deze vervolgens zelfstandig of onder begeleiding uit te voeren. Voor collega’s van de afdeling Accountancy fungeer je als aanspreekpunt inzake fiscale aspecten. Als onderdeel van je ontwikkeltraject zal je in aanvang ook aangiften voorbereiden. Uiteraard zal je bij je werkzaamheden intensief worden begeleid door ervaren collega’s.

WAT BIEDEN WIJ? 

Wij stellen jouw unieke talenten centraal.  Eenmaal in dienst monitoren we de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers in beweging blijven en daar worden passende studiefaciliteiten, training-on-the job en gedegen begeleiding op ingezet. Uitgangspunt is dat de medewerker zelf de regie in handen neemt voor de ontwikkeling van zijn of haar talenten en zo blijft werken aan een optimale inzetbaarheid. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team, waarin hard werken graag gecombineerd wordt met plezier maken met elkaar!

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een korte brief met je cv naar: PZ@auren.nl

Voor aanvullende informatie bel je naar 033-4225888, vraag dan naar Annet Jongsma of Ester van de Pijpekamp

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.