(Junior) Consultant Financial Advisory Services

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een snel groeiende adviespraktijk ? Als (junior) consultant heb je de mogelijkheid om samen met ervaren Mergers & Acquisitions (M&A) adviseurs (internationale) M&A transacties te begeleiden voor corporates, private equity firms en mid-market ondernemingen.

Samen met meer dan 760 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties wereldwijd. Met onze expertise kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende (internationale) werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.

Functie

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Consultant Financial Advisory Services met als voornaamste werkgebied het verrichten van due diligence onderzoeken ten behoeve van overnames, fusies en herfinancieringen. Wij ondersteunen en adviseren onze cliënten bij deze belangrijke, strategische beslissingen. Je werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit.

RSM Financial Advisory Services is een specialistische afdeling binnen RSM en houdt zich bezig met due diligence onderzoeken, valuation vraagstukken en corporate finance dienstverlening.

Profiel
  • 0 tot 4 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als in het Engels
  • Afgeronde academische universitaire financiële studie
  • In het bezit van grondige financiële kennis, als ook in het bezit van uitstekende vaardigheden met Excel en Powerpoint
  • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, ondernemend, brede interesse, teamspeler, die initiatief toont en affiniteit heeft met ondernemingen in de mid-market sector
  • Pro-actieve en flexibele werkhouding

Aanbod

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt RSM de nodige uitdagingen. Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional ben je bij ons op de juiste plaats. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen.

Informatie en solliciteren

Spreekt deze functie je aan? Mail je CV èn motivatiebrief naar Jasper Rutgers (HR): jrutgers@rsmnl.nl.

Meer informatie? Bel Alexandra op 023-5300400. Of neem contact op met Jos Raben, managing director Transaction Support & Advisory, T: 023-5300428 / E: jraben@rsmnl.nl.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.

Students menu