Junior Financial Manager (fulltime)

Ben jij die gemotiveerde financial die het een uitdaging vindt om binnen het commercieel vastgoed te werken? Dan biedt ons Asset Services Team je de perfecte plek om je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

In de functie van Junior Financial Manager ben je samen met de Financial Manager verantwoordelijk voor de financiële managementactiviteiten voor het commerciële vastgoed (kantoren en winkelcentra) van onze opdrachtgevers. Jouw primaire taak is het beheren van financiële administraties en het opstellen van de periodieke financiële (management)rapportages. De data-invoer, welke centraal is ondergebracht in onze backoffice behoort tot jouw controlewerkzaamheden.

De operationele werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • voorbereiden betalingen;
 • voorbereiden en opstellen periodieke rapportages;
 • opstellen servicekostenafrekeningen;
 • dagelijkse afhandeling van facturen (workflow);
 • maken van Bankaansluitingen;
 • BTW-aangiftes;
 • Liquiditeitsaanvragen

Je krijgt binnen Asset Services de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in het finance-vak. Je start als Junior Financial Manager met als uiteindelijk doel zelfstandig de functie van Financial Manager uit te voeren. Als Junior Financial Manager maak je onderdeel uit van één van de twee Finance Teams dat wordt geleid door een Senior Finance Manager. Voor de diverse objecten binnen jouw portefeuille werk je samen met de Accountteams (commercieel en technisch) en ben je op proactieve wijze verantwoordelijk voor het optimaliseren van de waarde van het vastgoed van onze cliënten.

Voor de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van het Yardi Voyager systeem en REMS.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma in een financiële richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het voeren van administraties;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een teamplayer;
 • Je gaat accuraat te werk en bent proactief ingesteld;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een goede kennis van Excel

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professionals maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat wordt je team?

Binnen het Asset Services team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een gemêleerde club professionals met diverse achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Asset Services is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit circa 120 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door een stafafdeling Business Support Group.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze Recruiter Daphne Douwes beantwoordt ze graag via Daphne.douwes@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.