Junior Fiscaal Talent | Tax & Legal

JOUW FUNCTIE

Als junior fiscaal talent leren we je binnen ons deskundige, ervaren en enthousiaste team van fiscaal medewerkers om aangiften IB, VpB, successierecht en schenkingsrecht op te stellen. Je leert hoe je de aangiften op juistheid en volledigheid kunt controleren en hoe je advieskansen kan herkennen. Waar mogelijk, adviseer je de klant zelf over fiscale mogelijkheden/ kansen en risico’s. Verder ondersteun je je collega’s door adviesaanvragen of verzoek- en bezwaarprocedures voor te bereiden. Je hebt zelf regelmatig contact met de klant maar natuurlijk ook met andere partijen zoals bijvoorbeeld de belastingdienst. Afhankelijk van je ervaring talenten en ambities kan jij je specialiseren in een vakgebied of branche.

WIE BEN JIJ?

Werkervaring is niet perse nodig om in te stromen in deze junior functie. Wij hechten namelijk veel meer waarde aan jouw persoonlijkheid, inzet en motivatie! Als die op orde zijn, dan zijn wij graag bereid om in jou te investeren! We vinden het belangrijk dat je een energieke teamplayer bent, die doorzettingsvermogen èn oog voor kwaliteit heeft.

Je herkent je verder in onderstaande omschrijving:

  • Je hebt bij voorkeur je opleiding HBO Fiscaal Recht of HBO Fiscale Economie (bijna) afgerond en bent op zoek naar een leerzame startersfunctie met doorgroeimogelijkheden.
  • Je hebt de ambitie om een vervolgstudie op te gaan pakken zoals de opleiding tot Register Belasting Adviseur of je bent hier inmiddels al mee gestart.
  • Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
  • In verband met internationale opdrachten is het een pre als je de Engelse taal goed beheerst in zowel woord als geschrift.
  • Je bent nauwkeurig en kwaliteits- en resultaatgericht. Je durft initiatief te nemen en kan goed samenwerken.
  • Mocht je geen HBO diploma hebben, maar al wel enkele jaren ervaring hebben met aangiftewerk, aantoonbaar MBO+/HBO werk- en denkniveau hebben en ook bereid zijn om je verder te ontwikkelen, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren.

WIE ZIJN WIJ?

Auren is in Nederland met ruim 90 medewerkers actief vanuit 3 werklocaties (Amersfoort, Amstelveen en Alkmaar). Auren is specialist op het gebied van Accountancy, Audit & Assurance, Consulting, en Tax & Legal. Onze organisatie is onderdeel van een internationale onderneming welke actief is in 9 landen, met 47 vestigingen en ruim 1.500 professionals. De afdeling Tax & Legal bestaat uit 3 Sr. belastingadviseurs, 6 ervaren fiscale professionals en 3 salarisadministrateurs.

ONS AANBOD

Auren biedt je een leuke/leerzame startersfunctie waarbij je de ruimte krijgt om het vak van tax- professional te gaan leren onder de vleugels van bevlogen, ervaren vakgenoten. Wij vinden het belangrijk dat je zowel nu als in de toekomst optimaal inzetbaar blijft en daar worden passende studiefaciliteiten, training-on-the job en persoonlijke begeleiding voor ingezet.

Wij bieden je een passend salaris, indicatie: €2.350,- tot € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast hebben wij een uitstekende studieregeling.

Het aantal contracturen is bespreekbaar, waarbij 32 uur het minimum is. Je werkzaamheden verricht je voornamelijk vanuit onze locatie in Amstelveen maar ook de locatie Amersfoort is bespreekbaar.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd en wil je je carrière starten of vervolgen bij Auren? Dan ontmoeten wij jou graag! Stuur een korte motivatie en je CV naar: pz@auren.nl. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Annet Jongsma of Ester van de Pijpekamp (HR) via telefoonnummer 033-4225888

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.