Junior Medewerker Vermogensbeheer

Vind je het leuk om in een professioneel team en een informele organisatie werkzaam te zijn waarbij jouw uitdagingen en werkzaamheden op een breed gebied liggen met als kern de totstandkoming en uitvoering van beleggingen en alles wat daarbij komt kijken? Ben je oplossingsgericht, heb je ambitie en wil je snel verantwoordelijkheid dragen? Durf je out-of-the box te denken en ben je analytisch ingesteld met interesse voor beleggen? In dat geval maken we graag kennis met je.

Functiebeschrijving

Als junior medewerker vermogensbeheer ben je onderdeel van het team dat zich bezig houdt met de beleggingsadministratie (o.a. het voorbereiden van effectentransacties en het controleren van de uitvoering), de cliëntenadministratie (o.a. intakeproces nieuwe cliënten en het opstellen van overeenkomsten), het verzorgen van beleggingsrapportages voor cliënten en de ondersteuning van de relatiebeheerders (o.a. voorbereiden presentaties). Bij het uitvoeren van je werkzaamheden heb je regelmatig contact met banken, brokers, beleggingsfondsen en andere financiële instellingen. Ook assisteer je bij de algemene ondersteuning van de portefeuillebeheerders. Denk hierbij aan het uitvoeren van performance- en portefeuille-analyses en het maken van beleggingsvoorstellen.

Vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een recent afgestudeerde man/vrouw met een afgeronde HBO of academische bedrijfseconomische opleiding, al dan niet met twee jaar werkervaring. Vertrouwen is een sleutelwoord.

  • Je bent analytisch, nauwkeurig, praktisch, doelgericht, discreet, klantgericht, stressbestendig en representatief.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt affiniteit met beleggen en financiële markten.
  • Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht en goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Beheersing van Excel, PowerPoint en Word op een gevorderd niveau is een must

In deze functie zie je alle facetten van ons bedrijf en werk je mee in de verschillende teams. Je kan bij ons snel verantwoordelijkheid krijgen en er wordt van je verwacht dat je breed inzetbaar bent. Het is daarom een ideale manier om je eerste stappen te zetten in vermogensbeheer. Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsinformatie

Waterland Investment Services B.V. is een onafhankelijke vermogensbeheerder, opgericht in 1998 en gevestigd in Amsterdam. De focus van de dienstverlening ligt op het gebied van vermogensbeheer, vermogensbegeleiding en family office. Onze klanten zijn (zeer) vermogende particulieren, families en kleine tot middelgrote instituten. Wij hebben de rol van onafhankelijk adviseur. Het team bestaat momenteel uit 12 professionals.

Interesse? Stuur dan je motivatie en C.V. naar daniel@waterland.co.nl. Voor meer informatie over deze functie of ons bedrijf kan je contact opnemen met Erik van Hiele of Daniël Mutschler (020-246 6064).

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.