Junior Project Manager

Wat ga je bij ons doen?

Als Junior Project Manager coördineer en realiseer je samen met je collega’s projecten op het gebied van ontwikkeling en lanceren van beleggingsfondsen, implementaties van institutionele mandaten, business development en implementeren van nieuwe regelgeving. Samen met een team van gespecialiseerde en gedreven collega’s waaronder juristen, vermogensbeheerders, medewerkers van front, mid- en backoffice en externe specialisten breng jij de projecten tot een succesvolle afronding.

Jij stelt de planning op en bewaakt deze, coördineert daarbij alle relevante activiteiten en levert een inhoudelijke bijdrage. Daarnaast lever jij ook zelf een actieve bijdrage aan organisatorische, juridische en beleggingsinhoudelijke vraagstukken.

Een dag in het leven van een Project Manager

“Als Project Manager is geen dag hetzelfde. Vandaag begin ik met een ontbijtsessie met twee Management Team leden. Een keer per maand kan iedereen binnen Kempen Capital Management zich opgeven voor een ontbijt- of lunchmeeting met het Management. Tijdens deze sessie kun je van gedachte wisselen en onderwerpen aankaarten. Er worden verschillende onderwerpen besproken, van de cultuur binnen het bedrijf tot uitdagingen waar collega’s tegenaanlopen. Een interessante en goede bijeenkomst!

Na deze sessie lees ik mijn mails. Daarna heb ik verschillende meetings. Binnenkort wordt een nieuw fonds gelanceerd. Met alle betrokken collega’s wordt de laatste status gedeeld en worden openstaande punten besproken. Na de lunch is het tijd om een projectplan te schrijven voor een nieuw project. Het betreft een nieuw mandaat voor een family office. Tussendoor heb ik contact met verschillende collega’s over openstaande punten van verschillende projecten. Om 17:00 uur is het tijd voor een biertje met collega’s. De vrijdagmiddagborrel vormt een mooie afsluiter van de week!”

Herken jij je in ons profiel?

Dit is een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden waarin je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en specialiseren. Deze functie is uitermate geschikt om de organisatie goed te leren kennen en daarbij in ruime mate vakinhoudelijke kennis op het gebied van vermogensbeheer op te doen en je vaardigheden als Project Manager verder te ontwikkelen.

  • Je hebt een academische opleiding afgerond met uitstekende resultaten;
  • Je komt net uit een traineeship of hebt net je master afgerond;
  • Je bent nieuwsgierig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat zien we op je cv door bijvoorbeeld projecten, vrijwilligerswerk etc.;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt goed organiseren;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt goed focussen, je bent volhardend en nauwkeurig;
  • Je hebt een sterke affiniteit met het realiseren van complexe uitdagingen, in samenwerking met verschillende belanghebbenden;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met financiële dienstverlening door je studie, stages of traineeship;
  • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan binnen het werken in projecten.

Onze organisatie

Net klaar met je traineeship of klaar voor je tweede stap in je carrière? Dan is deze rol als Junior Project Manager geknipt voor jou!

Kempen Capital Management is een beleggingsboutique, opererend vanuit Amsterdam, Edinburgh, Parijs en Londen. Als vermogensbeheerder richten wij ons met onze fondsen op een aantal beleggingsspecialisaties: small caps, onroerend goed aandelen, hoog dividendstrategieën en vastrentende strategieën. Daarnaast bieden wij Fiduciair Management aan pensioenfondsen en verzekeraars. Kempen Capital Management is onderdeel van Kempen, een Nederlandse Merchant bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate Finance. Kempen biedt deze gespecialiseerde financiële diensten aan institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen, (semi-) overheidsinstellingen, stichtingen en vermogende particulieren aan.

Onze cultuur is resultaatgericht en informeel, en geeft veel ruimte voor eigen initiatief. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking in teams leidt tot het beste resultaat. We verwachten daarbij een actieve bijdrage van ieder teamlid, van junior tot directeur. Wij hanteren daarbij de kracht van het argument, en zijn erop uit van elkaar te leren.

Het team

Ons Project Management Office vervult een cruciale rol binnen Kempen Capital Management. Door middel van best practices en inhoudelijke betrokkenheid coördineren wij de meest complexe en uiteenlopende projecten op het gebied van vermogensbeheer.

Voor ons huidige team van zes zijn we op zoek naar een nieuwe junior Project Manager. Als Junior Project Manager ben jij schakel tussen de verschillende afdelingen van Kempen Capital Management en communiceer je met verschillende marktpartijen en institutionele cliënten waarmee Kempen Capital Management samenwerkt. Het Project Management Office realiseert projecten op verzoek van het Management Team van Kempen Capital Management. Jij gaat alle kneepjes van het vak leren door mee te kijken en lopen met je meer ervaren collega’s. Maar je gaat zelf ook direct aan de slag met minder complexe maar zeker niet minder uitdagende projecten of deelprojecten.

 

Wat bieden we je?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een mooi pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. Naast de arbeidsvoorwaarden is Kempen gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken bieden wij jou een uitdagende functie voor een carrière in de beleggingswereld. Er is ook ruimte voor intensieve begeleiding en uitstekende opleidings- en doorgroei mogelijkheden. In een organisatie als Kempen is de toegevoegde waarde van iedere collega substantieel waardoor er veel verantwoordelijkheid is en ruimte voor eigen initiatief.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Marjolein Wardekker, Senior Consultant TA&D via m.wardekker@vanlanschotkempen.com of tel: +316 30279162.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.