Marketing

Wil je graag werken voor een groeiende vastgoedorganisatie en helpen ons Marketing team verder uit te bouwen? Spring Real Estate biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van Marketing en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Marketing ga je je actief bezig houden met het beheren en up-to-date houden van ons CRM systeem. Naast het segmenteren van opdrachtgevers in het CRM systeem zal je een e-mail marketingstrategie ontwikkelen.

Je ondersteunt alle business units bij het plannen, ontwikkelen en evalueren van de verschillende e-mailcampagnes. Je analyseert de resultaten en maakt rapportages en evaluaties om zo het optimale resultaat te behalen. Daarnaast creëer en plaats je content op de Spring Real Estate website en andere online kanalen.

Het is zowel een creatieve als analytische functie waarin je de ruimte krijgt om met jouw eigen inbreng het verschil te maken.

Wie ben jij?

  • Studerend aan de Hogeschool of Universiteit in de studierichting Communicatie/Marketing of vergelijkbaar;
  • Je beschikt over goede communicatieve- en analytische vaardigheden;
  • Je vindt het leuk om te schrijven en hebt een goed gevoel voor taal (Nederlands en Engels);
  • Je werkt secuur en zelfstandig;
  • Je vindt het leuk om in een jong en dynamisch team te werken.

Wat bieden we jou?

  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Dagelijks verse lunch op kantoor;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Kantoor gelegen in Amsterdam Zuid bij het Olympisch Stadion met uitstekende verbindingen naar zowel Hogescholen als Universiteiten.

Wie zijn wij?

Spring Real Estate is een landelijke vastgoedadvies organisatie gevestigd in Amsterdam, Arnhem en Den Haag. Wij adviseren huurders en beleggers van commercieel vastgoed bij transacties en waarderingen.

Onderzoek en kennis vormen de  basis van ons advies. De komende jaren zullen wij ons verder gaan richten op het uitbreiden van onze dienstverlening in alle belangrijke economische regio’s in Nederland om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen adviseren.

Enthousiast?

Ben jij de Marketing stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan een korte motivatie met jouw CV naar humanresources@springrealestate.nl

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze functie dan kan je contact opnemen met 020 658 95 98.

Neem hier alvast een kijkje in ons nieuwe kantoor in Amsterdam Zuid.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.