Medewerker Klantenservice (Parttime)

Amsterdam
20 uur per week
(met potentie om door te groeien naar de functie Junior Broker)
Als je kiest voor BinckBank, kom je te werken in een jong en gedreven team dat het eerste aanspreekpunt is van onze klanten. Na een gedegen inwerkperiode bied je onze klanten ondersteuning bij het gebruik van onze website(s) en assisteer je met inloggen. Dit gebeurt voornamelijk telefonisch, maar ook per email.

Als je denkt: ik pas in die rol in die dynamische wereld…

Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Na een grondige selectieprocedure gaan wij energie in je steken en achter jouw loopbaanontwikkeling staan. Van jou verwachten we een enorme gedrevenheid, frisse ambitie, flinke dosis leergierigheid, flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat je interesse hebt in beleggen en de financiele wereld én een enorme drive om jezelf verder te onwikkelen.

Je hebt een MBO-opleiding afgerond en je bent parttime (20 uur per week) beschikbaar. Wisselende werktijden (van maandag tot zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur) zijn voor jou geen probleem.

Ervaring op een klantenservice is zeker een pré, maar belangrijker nog is dat je communicatief vaardig bent (Nederlands en Engels). Tenslotte word jij degene die onze klanten te woord staat.

Als jij de ambitie hebt die wij zoeken bij BinckBank, kun ja na 7 maanden doorgroeien naar de functie van Junior Broker. Dit is een functie op HBO-niveau. In deze rol beantwoord je beleggingsinhoudelijke vragen van klanten en help je ze ook met bijvoorbeeld het inleggen van orders.

Aanbod

BinckBank zorgt voor een prima salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste gerechten voor je worden klaar gemaakt.

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via “Online Solliciteren” jouw CV en een motivatie. In je motivatiebrief zien we graag de volgende onderdelen terug:

• Jouw motivatie om op deze functie én bij BinckBank te solliciteren
• Een toelichting op jouw affiniteit met beleggen
• Wat jij voor toegevoegde waarde denkt te kunnen bieden in deze functie

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd met een volledige webbased dienstverlening. Een financiële instelling en een internetbedrijf ineen.Onze toekomstdroom is om mensen te helpen hun financiële ambities te bereiken. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En daarnaast zijn wij sterk groeiende in Frankrijk en Italië. Met de huidige uitbreiding van onze financiële diensten en producten zijn we hard op weg om ons uiteindelijke doel te verwezenlijken.

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.