Medewerker klantenservice

Als je kiest voor BinckBank, kom je te werken in een jong en informeel team dat het eerste aanspreekpunt is van onze klanten. Na een gedegen inwerkperiode bied je onze klanten ondersteuning bij het gebruik van onze website(s) en assisteer je met inloggen. Dit gebeurt voornamelijk telefonisch, maar ook per email.

Het online beleggingsplatform van BinckBank is uitgeroepen tot het meest gebruiksvriendelijke. Klanten kunnen elk moment en op elke plek met een internetverbinding hun orders plaatsen, 24/7! Net zoals jij internet gebruikt. Bij zo’n platform hoort een fantastische helpdesk.

Als je denkt: ik pas in die rol in die dynamische wereld…
Dan ben je welkom bij BinckBank. Dan gaan we energie in je steken en achter jouw loopbaanontwikkeling staan. Van jou verwachten we een frisse ambitie, flinke dosis leergierigheid, flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat je interesse hebt in beleggen en de financiele wereld.

Je bent bezig met een HBO of WO opleiding en je bent parttime (20 uur per week) beschikbaar. Wisselende werktijden (van maandag tot zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur) zijn voor jou geen probleem. Deze baan is daarmee fantastisch te combineren met jouw studie!

Heb jij ervaring met klantcontact en ben je enorm servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring op een klantenservice is zeker een pré, maar belangrijker nog is dat je communicatief vaardig bent (Nederlands en Engels). Tenslotte word jij degene die onze klanten te woord staat.

Aanbod
BinckBank zorgt voor een prima salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste gerechten voor je worden klaar gemaakt.

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren
Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via “Online Solliciteren” jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

BinckBank
BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd met een volledige webbased dienstverlening. Een financiële instelling en een internetbedrijf ineen.

Onze toekomstdroom is om mensen te helpen hun financiële ambities te bereiken. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En daarnaast zijn wij sterk groeiende in Frankrijk en Italië. Met de huidige uitbreiding van onze financiële diensten en producten zijn we hard op weg om ons uiteindelijke doel te verwezenlijken.

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

 

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.