Meeloopstage Corporate Finance & Private Equity

Wil jij je na of tijdens je studie verder ontwikkelen op het raakvlak van corporate finance en private equity? Dan is een stageplek bij Vondel Finance iets voor jou!

Over ons Vondel Finance is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van corporate finance en private equity. In ons corporate finance werk begeleiden wij onze opdrachtgevers bij fusies en overnames (waaronder veel verkooptrajecten), strategische besluitvorming en financiële vraagstukken. Vondel Finance werkt in opdracht van en in samenwerking met zowel Nederlandse als buitenlandse middelgrote bedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en participatiemaatschappijen. Naast corporate finance advies is Vondel Finance actief als private equity partij die investeert met eigen middelen en met middelen van gelieerde investeerders.

Wat staat je te wachten? Wij zijn op zoek naar een student die een meeloopstage* bij ons komt lopen. Tijdens deze stage versterkt je ons team door je mee te draaien op verschillende (verkoop)projecten en leer je de wereld van corporate finance en private equity van binnenuit kennen. Je zult meewerken aan het opstellen van bijvoorbeeld financiële analyses, informatiememoranda of marktanalyses. Het werk is doorgaans erg gevarieerd, afhankelijk van met welk project je bezig bent en in welke fase van het project we ons bevinden.

Vondel Finance is altijd op zoek naar talent. Mogelijk kun jij na je afstuderen fulltime bij ons aan de slag als analyst.

Wat zoeken wij? Onze stagiair(e) is/heeft:

  • een student met een afgeronde bachelor Economie of Bedrijfskunde of een student die bezig is met een master in een van deze richtingen
  • in staat zelf dingen op te pakken en zelfstandig te werken
  • gemotiveerd en heeft een kritische blik
  • goed cijfermatig inzicht
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • een sfeermaker met een goed gevoel voor humor
  • beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden

Wanneer? Onze stageplekken worden door het jaar heen ingevuld, doorgaans vanaf 1 september, 1 januari of 1 april (flexibel).

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Maarten de Heij op 06 – 431 485 29 of schrijf een email met je cv en toelichting op je interesse naar mdeheij@vondel-finance.nl.

Adres

Vondel Finance B.V.

Prins Bernhardplein 200

1097 JB Amsterdam

*Ook het lopen van een afstudeerstage is mogelijk bij Vondel Finance

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.