Parttime Evi acquisiteur

Wat ga je bij ons doen?

Wil jij naast je studie bijverdienen en tegelijkertijd relevante werkervaring opdoen bij een prachtig merk als Evi? Ben jij net als het Evi team nieuwsgierig ingesteld en benieuwd naar de activiteiten van mensen op financieel gebied? Heb jij een servicegerichte instelling en wil je bijdragen aan het commerciële succes van Evi? Dan is de functie van Evi acquisiteur jou op het lijf geschreven!

Inmiddels groeit Evi hard en dus is het tijd om ons verkoopteam uit te breiden met nieuwe parttime acquisiteurs. Als Acquisiteur Evi sta je mensen bij in het aanmeldproces, zodat ze de best passende oplossing kiezen.

Daarnaast ben je tweedelijns opvang voor specialistische klantvragen en retentiegesprekken. Naast het actief najagen van commerciële kansen bied je ondersteuning in het aanmeldproces en zorg je voor de opvang van inkomende telefonie en email. Bij Evi is het namelijk belangrijk dat potentiële relaties zich goed geadviseerd voelen als ze naast de digitale oriëntatie ook jou aan de lijn krijgen en je gelooft daarom in de combinatie van on- en offline. Dit alles doe je natuurlijk met de drive om klanten te werven, maar vooral om hen vanaf het begin fan te maken van Evi’s aanpak!

Herken jij je in ons profiel?

Evi van Lanschot medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. Daarnaast durf je je kritisch op te stellen en voel je je thuis in een commerciële, resultaatgerichte omgeving. Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je volgt een HBO of Universitaire opleiding en je bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Vermogen. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Je bent communicatief vaardig en hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift:
  • Je bent commercieel gedreven en ondernemend;
  • Je bent betrouwbaar en komt afspraken na;
  • Je bent prestatie- en targetgericht;
  • Je bent nauwkeurig je en in staat kwalitatief goed werk te leveren ondanks de hoge werk/tijdsdruk;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent inzetbaar bij diverse werkzaamheden;
  • Je bent integer (er geldt geheimhoudingsplicht inzake cliëntgegevens) en stressbestendig.

Je bent flexibel inzetbaar, dit houdt het volgende in:

  • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar voor de functie;
  • Je bent minimaal 8 uur per week (2 dagen van 4 uur) beschikbaar van 17:00 tot 21:00 uur;
  • Je bent bereid om op zaterdagen te werken van 10:00 tot 17:00 uur.
Onze organisatie

Evi van Lanschot is een online coach die mensen helpt bij het realiseren van hun financiële doelen. Met de kennis van een private bank maar dan online. Evi is pas een paar jaar actief en vanaf het begin een succes. Dit succes wordt gedreven door een dynamisch en professioneel team dat meegroeit met Evi’s ambities. Voor dit team zijn wij nu op zoek naar talentvolle en ambitieuze marketeers.

In een wereld waarin mensen steeds meer zelf verantwoordelijk zijn voor hun financiële toekomst en kritisch zijn op de kwaliteit van financiële diensten meldt Evi zich: ze zet de kennis van topexperts van Van Lanschot en Kempen op een slimme manier in om iedereen die serieus met vermogensopbouw bezig is te begeleiden bij het realiseren van hun doelen. Evi helpt je op weg van geld naar vermogen. Sinds de lancering van Evi in 2013 hebben we veel nieuwe klanten verwelkomd. Om de profilering en commerciële groei van Evi te versterken gaan we de Evi-organisatie uitbreiden.

Wat bieden we jou?

Vanaf je eerste werkdag nemen we je mee op avontuur in de wereld van beleggen & (online) vermogensbeheer, waarbij je in je eerste week de benodigde vooropleiding volgt om met kennis van zaken aan je nieuwe uitdaging te beginnen. Afwisselende theoretische en praktische modules zorgen ervoor dat jij geheel ‘Evi-proof’ bent en als trotse ambassadeur van start kan met het leggen van klantcontact.

Werken bij Evi betekent dat je je begeeft in een jonge en dynamische omgeving, waarin we met elkaar werken aan groei en ontwikkeling. We bieden je een onvergetelijke tijd die als opstap fungeert binnen de financiële sector. We leggen de lat hoog en we verwachten dat dit je triggert om jouw eerste stap binnen de financiële sector serieus te nemen en ervoor te gaan!

Ben je geïnteresseerd?

Voor nadere informatie kun je bellen met Anniek Braat, Campus Recruiter, op telefoonnummer 06 5117 2137 of viaa.braat@vanlanschot.com

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.