Parttime Sales Agent (10 uur per week)

Uitdagende bijbaan in de beleggingswereld

Als je kiest voor de beleggingswereld van nu, dus voor BinckBank, kom je terecht in een informele organisatie die eigentijds en sterk gericht op de nieuwste IT-technieken is. Een organisatie waar het niet gaat om rangen en standen, maar om slimme oplossingen en uitstekende dienstverlening. En als jij daar goed in bent, dan krijg je kansen.

Beleggen: volledig webbased, mobiele apps en webinars!

Beleggen zit in ons bloed. Klanten kunnen elk moment en op elke plek met een internetverbinding hun orders plaatsen, 24/7! Daarom gebruikt BinckBank de allernieuwste technieken. En met succes: onze platforms en diensten zijn al meerdere malen in de prijzen gevallen.

Als sales professional ben je dé expert op het gebied van de producten en service van Binck. Met jouw kennis en passie ben je verantwoordelijk voor het werven en enthousiasmeren van nieuwe klanten. Je beantwoordt vragen en begeleid potentiële klanten tijdens hun openingsproces. In het contact overtuig je de potentiële klanten van de meerwaarde van onze producten en ben je bereid om altijd een extra stap te zetten.

Als je denkt: dit is mijn wereld…

Heb je ambitie, ben je flexibel ten aanzien van jouw werktijden, heb je een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken en wil je het beste uit jouzelf halen? Dan ben je welkom bij BinckBank.

Wij vragen: 

 • Je volgt een HBO of Universitaire opleiding (een financiële of bedrijfskundige opleiding is een pré maar zeker geen must);
 • Je bent commercieel gedreven en wil graag je eerste stappen zetten in de financiële wereld
 • Je hebt affiniteit met beleggen;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit;
 • Je werkt accuraat;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Gemiddeld 16 uur per week beschikbaar (2 avonden per week)

Wij bieden: 

 • Een uitgebreid commercieel trainingspakket die jou naar een hoger niveau tillen;
 • Training in financiële instrumenten;
 • Regelmatige coaching;
 • Een afdeling die altijd in beweging is, een goede sfeer van belang is en waar collega’s elkaar stimuleren het beste uit zichzelf te halen
 • Een omgeving waarin je alle ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast zorgt BinckBank voor een goed salaris, een premievrij pensioen en  vakantiedagen, afhankelijk van het aantal uren wat je werkt. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt.

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd met een volledige webbased dienstverlening. Een financiële instelling en een internetbedrijf ineen.

Onze toekomstdroom is om mensen te helpen hun financiële ambities te bereiken. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En daarnaast zijn wij sterk groeiende in Frankrijk en Italië. Met de huidige uitbreiding van onze financiële diensten en producten zijn we hard op weg om ons uiteindelijke doel te verwezenlijken. Daarbij is onze slagkracht vergroot doordat BinckBank sinds augustus 2019 onderdeel uitmaakt van de Deense online beleggersbank Saxo Bank.

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Meer informatie over BinckBank vind je op www.werkenbijbinck.nl!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.