Private Banking, Regio Noord Oost

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor het regiokantoor Apeldoorn zijn wij per februari 2019 op zoek naar een Stagiaire Private Banking. In regio Noordoost zijn circa 40 medewerkers werkzaam, bestaande uit Private Bankers, Specialisten en Relatiemanagers. In deze rol beheer je samen met de Private Banker en de Relatiemanager de klanten- en prospectportefeuille.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

• Het ondersteunen van de uitvoering van de contactplanning met cliënten;
• Inhoudelijk voorbereiden van klantafspraken en het verzamelen, analyseren en uitwerken van relevante gegevens;
• Voorbereiden en uitvoeren van marktbewerking activiteiten, inclusief de bewaking van de follow-up;
• Voorbereiden en uitwerken van vermogensregie- en beleggingspitches en bezoekrapportages vermogensbeheer;
• Signaleren van commerciële kansen bij gesprekken met de cliënt, voorbereiding en uitwerken van afspraken.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je zoekt een leuke en leerzame stageplaats voor minimaal 20 weken op basis van 40 uur per week.
  • Je hebt interesse in Private Banking en bezit affiniteit met vermogende relaties.
  • Je bent representatief, accuraat en goed georganiseerd.
  • Je bent flexibel, en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent gemotiveerd en kan goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je volgt een (relevante) HBO opleiding.

 

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Voor vragen over de stagevacature, kun je contact opnemen met Nathalie van Maanen, Senior Relatiemanager Private Banking, telefoon (088) 553 12 35 of n.vanmaanen@vanlanschot.com.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.