Process Consulting Talent Programme – Operations

Wil jij aan de slag in het hart van de bank waar je als klant en als medewerker altijd een keer mee te maken krijgt? Ben jij in staat om kritisch, maar met een positieve inslag process te optimaliseren? Dan zoeken wij jou! Er liggen veel kansen voor Operations, vooral als het gaat om het automatiseren en digitaliseren van onze klantprocessen. Voorbeelden hiervan zijn de robots die we nu ontwikkelen om processen te automatiseren. Samen met de business geven we zo invulling aan onze ambitie: klanten zorgeloos laten bankieren. Door te starten in ons Process Consulting Talent Programme zet jij de eerste stap om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen binnen het vakgebied van Operations!

Je werk

Het Process Consulting Talent Programme is onderdeel van Business Services; het shared-services centrum van ABN AMRO. We geven jou de mogelijkheid om Operations te ontdekken. In een jaar tijd doe je drie rotaties van 4 maanden. Je roteert op twee afdelingen van Operations. Daarnaast kun je een uitstapje maken naar een van de andere onderdelen van Business Services, namelijk Procurement en Facility Management. Tijdens deze rotaties doe je een opdracht met een consultancy insteek en veelal gericht op verbetertrajecten binnen de afdeling.  Ook krijg je als onderdeel van de drie rotaties de kans (twee keer 2 weken) om geheel naar eigen keuze elders in de bank mee te lopen. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld binnen Retail direct in contact te komen met klanten of binnen het Innovation Centre mee te denken over innovaties die de bank van morgen creëren. Tegen het einde van het traject kies je voor een concrete functie binnen Operations.

Een jaar lang word je ondersteund met coaching en voor je functie relevante trainingen. Zo doe je kennis op over bankieren, agile en scrum werken, procesmanagement én zet je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo volg je workshops op het gebied van Persoonlijk Leiderschap en Consulting skills. Dit doe je in een groep met andere talenten uit het programma. Naast de opdrachten, opleidingen en coaching heb je dus ook een groep om je heen waarmee je kan sparren en een geweldige start van je carrière binnen de bank beleeft!

Waar ben jij goed in? Wat spreekt jou aan? Je buddy en mentor helpen jou met het maken van de juiste keuzes over je rotaties en uiteindelijke uitstroomfunctie. Je kunt bijvoorbeeld uitstromen als New Service Developer, Implementation Specialist of Business Process Consultant.

Je werkomgeving

Operations is mede verantwoordelijk voor de verwerking van alle particuliere als zakelijke transacties. Het verleent waar nodig service via gespecialiseerde servicedesks aan onze klanten. De bank zet vol in op operational excellence, internationale groei, duurzaamheid en digitalisering. Vooral het laatste zorgt voor een transitie, want gedigitaliseerde processen genereren data. En dus kennis. Operations vormt daardoor een belangrijke schakel naar de andere business lines van de bank. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit startersprogramma zit je zelf achter het stuur! Meer weten over Operations? Lees de blog van Martine Hochstenbach https://abn.com/2JgdrXW!

Je profiel

Je hebt een HBO of WO diploma op zak en bruist van de energie om de eerste of tweede stap in je carrière te zetten. Je bent enthousiast om in een (soms) operationele omgeving te werken. Je weet mensen met elkaar te verbinden en hebt goede sociale skills om een netwerk op te bouwen. Je bent ondernemend, je snapt dat data de toekomst heeft en ziet digitaliserings-kansen als geen ander. Je kunt goed de vertaling maken van grote brokken naar concrete acties. Verder wil je ontdekken, leren en groeien zodat je meer te weten komt over de organisatie en jezelf. Oftewel: Jij wilt alles uit het talenten programma halen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: – je hebt maximaal 2 jaar werkervaring
– je bent zelfsturend in je werk en bent daarin proactief.
– uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
– je bent resultaatgericht en besluitvaardig
– je bent innovatief en wilt graag procesverbeteringen doorvoeren.
– je hebt naast je studie je zelf op een andere manier aantoonbaar ontwikkelt

We bieden

Een vliegende start van jouw carrière in de financiële dienstverlening, waarin je inhoudelijke opdrachten combineert met trainingen en coaching. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een team en de ruimte om te groeien. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO cao die bestaat uit aantrekkelijke employee benefits. Het betreft een baan voor minimaal 36 uur. Wij zorgen voor een informele sfeer, leuke collega’s en inspirerende leidinggevenden waarvan jij kunt leren. Jij neemt de verantwoordelijkheid om zowel jezelf, als ons bedrijf beter te maken. Als starter bij ABN AMRO Operations sta JIJ centraal. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marisa Kooy (Talent Acquisition Specialist) via 06 20 80 62 15 en Tessa Hilkens (Programma Manager) via 06 13 07 10 36. Wij maken graag kennis met je! Hieronder vind je meer informatie over de selectieprocedure en belangrijke data. De sollicitatie deadline is 1 juli 2018. De procedure bestaat uit de volgende onderdelen: Ronde 1: CV en motivatiebriefJe ontvangt na jouw sollicitatie na uiterlijk 10 dagen een reactie of je wordt uitgenodigd voor de volgende ronde; het online assessment.
Geef in je motivatiebrief duidelijk aan waarom je interesse naar Operations uitgaat. Ronde 2: Online Assessment / Capaciteiten test Zodra je wordt uitgenodigd om het online assessment te maken, krijg je de link toegestuurd. Binnen enkele dagen na het maken van het online assessment hoor je van ons of je door bent naar de volgende ronde; de Experience Day. Ronde 3: Experience Day  Deze dag staat in het teken van het leren kennen van ABN AMRO en Business Services in het bijzonder. De dag start met een informele kennismaking met een van de huidige deelnemers van het talenten programma. Hierop volgt een interview met een Talent Acquisition Specialist en een collega uit de business op het hoofdkantoor in Amsterdam. Aansluitend op het interview maak je een business case. De Experience Day vindt plaats op 17 juli & 20 juli. Zet deze dag dus alvast in je agenda! Start van het programma op 22 augustus 2018: Heb je het contract op zak? Dan start je op 22 augustus tijdens de Kick Off dag bij ABN AMRO.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.