Quantitative Advisor

De financiële sector is continu in beweging en dat roept uitdagingen op voor financiële bestuurders van ondernemingen.
Of het nu actieve aandeelhouders, of nieuwe eisen zijn van toezichthouders, commissarissen en andere externe belanghebbenden, de CFO dient een antwoord te vinden op deze ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn betere en meer transparante rapportages, gewijzigde standaarden voor externe verslaggeving, optimale financiële en administratieve processen en geïntegreerde rapportages. Tevens krijgen zij ook vaker te maken met bijzondere transacties, zoals fusies, overnames, carve-outs en beursgangen (IPO’s).

Al met al is de ‘agenda van de CFO’ complexer geworden en zijn de (externe) ontwikkelingen sneller.

 
De afdeling EY Financial Accounting Advisory Services (‘EY FAAS’) is gespecialiseerd in advisering van ondernemingen m.b.t. de ‘agenda van de CFO’ en heeft ambitieuze groeiplannen. Daarom zoeken wij enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken. Wij zijn op zoek naar een:
 
Quantitative Advisor
 
De functie:
Een quantitative advisor FAAS is een young professional die geïnspireerd wordt door zich bezig te houden met specialistische vraagstukken. Een belangrijk onderdeel van het werk is waardering van derivaten en andere financiële instrumenten en hiermee vervolgens modellen ontwikkelen voor accounting.
 
Jouw profiel:
Je beschikt over een academisch denk- en werkniveau en hebt een kwantitatieve master studie (zoals econometrie, toegepaste wiskunde of een vergelijkbare studie) afgerond. Verder ben je communicatief vaardig en ben je een volwaardig gesprekspartner voor het hogere management binnen organisaties. Je vindt oplossingsgericht denken een vanzelfsprekendheid. Je bent flexibel en ondernemend. Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Sterke computervaardigheden en programmeerervaring zijn een must.
Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.
Ons aanbod:
Bij EY FSO FAAS maak je deel uit van een professioneel team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit biedt veel ruimte voor eigen inbreng en grote persoonlijke betrokkenheid bij onze cliënten. Natuurlijk biedt EY je prima arbeidsvoorwaarden, met een breed pakket opleidingen (o.a. de mogelijkheid om bijvoorbeeld CFA of FRM te volgen) en mogelijkheden tot werken in het buitenland. Verder kun je rekenen op een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Het team is internationaal leidinggevend op het werkterrein.
 
Belangstelling:
Richt je sollicitatie aan Crystle Cairo via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Crystle Cairo, Recruiter, +316 2125 1398 / Crystle.cairo@nl.ey.com.
 
Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.