Recruitment Support

Op zoek naar een interessante bijbaan naast je studie en meteen relevante werkervaring opdoen?

Wij zijn per direct op zoek naar een werkstudent voor de functie van Recruitment Support. Hiervoor zoeken wij een zelfstandige, assertieve derdejaars bachelor of master student die zich proactief opstelt, communicatief sterk is en in staat is overzicht te creëren en bewaken. Daarnaast lever je een bijdrage door mee te denken over de verdere inrichting, verbetering en professionalisering van onze recruitment organisatie. Heb jij affiniteit met recruitment en ben je voor minimaal 6 maanden 16 – 24 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Een masterrichting in HRM, Social Sciences, Communicatie, Arbeids- en Organisatie psychologie of Bedrijfskunde is een pré.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de operationele activiteiten op diverse vlakken in ons werving- en selectieproces. Denk hierbij aan het analyseren en beoordelen van potentiële samenwerkingspartijen, het bijhouden van content op online platforms en het uitvoeren van data analyses met betrekking tot onze selectieprocessen. Bovendien ben jij eigenaar van onze recruitment cases, bedrijfspresentaties en Teams omgeving.

Wie zijn wij?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 100 consultants met haar kantoor naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.

Interesse? Stuur een mail met je cv en korte motivatie uiterlijk 7 maart naar recruitment@seederdeboer.nl.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.