Securities Research – Property & Infra

Wat ga je bij ons doen?

Full-time internship | starts every month | proficiency in Dutch is not a requirement

Ben jij bezig met je Master Accountancy, heb je doorzettingsvermogen en diepe interesse in de financiële wereld? Solliciteer nu en werk gedurende twee maanden mee als een volwaardig teamlid in het Research team van de Securities afdeling bij de Merchant Bank van Kempen & Co.

Tijdens deze meewerk stage werk je gedurende twee maanden actief mee als ‘sell side’ analist in een van de meest gerespecteerde teams in Europa. In tegenstelling tot controle en opstellen van een jaarrekening, ga je tijdens deze stage, op basis van vooruitschrijdende bedrijfsanalyses/ trends, een waardering afgeven van een beursgenoteerd bedrijf. Daarnaast word jij binnen het vastgoedteam verantwoordelijk voor de educatie van IFRS (e.g. IFRS 16), juiste verwerking van rights issues en Goodwill bij overnames, etc. Je wordt beschouwd als een volwaardig teamlid en je wordt intensief begeleid. Een meewerkstage is een goede manier om kennis te maken met Kempen & Co en met de jonge, dynamische cultuur van Securities in het bijzonder.

Herken jij je in ons profiel?

Kempen & Co zoekt studenten met ambitie, drive en bewezen talent. Kennis van Accountancy, doorzettingsvermogen en een diepe interesse in de financiële wereld zijn van belang. Wij vragen van onze analisten altijd de uitdaging aan te gaan en voor stagiairs wordt geen uitzondering gemaakt. Zijn resultaatgerichtheid, drive, ondernemerschap en klantgerichtheid jouw kernwoorden? Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase of een afgeronde Bachelor in Accountancy;
  • Aantoonbare affiniteit met de financiële wereld;
  • Analytisch sterk;
  • Uitstekende studieresultaten.

Onze organisatie

Kempen & Co kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend alle kans krijgen om snel impact te hebben. Kempen & Co biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op boardroomniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij Kempen & Co gebeurt het. Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen & Co uitgegroeid tot een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, corporate finance, effectenbemiddeling en private equity. Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op!

Deze trotsheid kenmerkt ook onze cultuur, wij staan voor wat we zeggen, de klant staat voorop en wij willen de beste zijn in wat we doen!

Informatie afdeling
In de Dealingroom werken specialisten die zich bezighouden met sales, sales trading en trading (fixed income, equities en derivatives). Research is verantwoordelijk voor het proactief vormen van een opinie over de bedrijven in het coverage universe en publiceert rapporten, aanbevelingen en prijsdoelen. De afdeling Sales houdt zich bezig met het adviseren van internationale institutionele beleggers. Daarnaast organiseren zij onder andere road shows en seminars wereldwijd ten einde beleggers en management teams van genoteerde ondernemingen samen te brengen.

Wat bieden we je?

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Als je deze weet te pakken dan kan Kempen & Co een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Talent Attraction via talent@vanlanschotkempen.com. Het meesturen van jouw cijferlijsten is een verplicht onderdeel van het sollicitatieproces. Zonder deze lijsten kunnen wij de sollicitatie niet in behandeling nemen.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.