Consultancy Talent Programme bij ABN AMRO Bank

Unieke samenwerking met ABN AMRO Bank ​

SeederDeBoer biedt, in samenwerking met ABN AMRO Bank, een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen met de zekerheid vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s bijvoorbeeld binnen Finance of Innovation & Technology Operations. Daar liggen volop kansen, bijvoorbeeld als het gaat om het automatiseren en digitaliseren van klantprocessen. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg uiteraard) in dienst bij ABN AMRO Bank.

Solliciteer nu!

Wij zijn op dit moment op zoek naar kandidaten voor het Consultancy Talent Programme binnen Innovation & Technology Operations. Je kunt nu solliciteren tot en met 20 juni, met als startdatum van het programma 1 oktober 2021. Klik hier voor de sollicitatieprocedure.

Wat voor projecten ga je doen?

De projecten binnen ABN AMRO Bank I&T Operations (standplaats: Amsterdam) liggen op het snijvlak van digitalisering, procesoptimalisatie en standaardisering. Er wordt van je verwacht om proactief te onderzoeken waar Operations de expertise in het optimaliseren en digitaliseren van processen kan inzetten voor andere delen van ABN AMRO Bank, omdat I&T Operations het beter, efficiënter en/of goedkoper uitvoert. Concrete voorbeelden van initiatieven zijn:

 • Robots die ontwikkeld zijn om processen te automatiseren.
 • De mogelijkheid voor klanten om digitaal te signeren
 • Versnellen van doorlooptijden voor klanten

Je draagt als junior consultant bij aan wezenlijke veranderingen op het snijvlak van Business en Operations. Je leert hoe je projecten moet structureren, processen kunt analyseren en verbeteren. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak en krijg je de kans om te werken in één van de meest complexe en professionele organisaties van Nederland.  ​Je doet consultancy opdrachten op verschillende afdelingen van I&T Operations gericht op verbetering.

Wat wordt jouw werkomgeving?

I&T Operations is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie. Operations vervult een sleutelrol binnen de bank en werkt voor de rest van de organisatie. De gestroomlijnde verwerking van processen, iedere dag weer, is cruciaal voor de klantervaring. Inzetten op digitalisering en innovaties samen met de rest van de organisatie is hierin essentieel. Operations helpt klanten zorgeloos te laten bankieren door de klant in één keer goed te helpen met ‘state of the art’ verwerking.  Elke dag werkt Operations aan betere service voor de klanten. In samenwerking met Retail, Private Banking en Commercial & Corporate Banking realiseren zij hun doelstellingen en maken ze ambassadeurs van de klanten. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit Consultancy Talent Programme zit je zelf achter het stuur!

Wat bieden wij je? ​

 • Focus op ontwikkeling: Je werkt in een omgeving waar professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je leert alles over jezelf en over het consultancy vak.​
 • Samen leren: Je start samen met andere talentvolle junior consultants in een groep waarmee je deelneemt aan alle trainingen van ons Consultancy Programme en je wordt opgeleid tot (verander)consultant. Je ontwikkelt jouw hard skills (o.a. projectmanagement, data analyse, Excel, Lean, Scrum) en soft skills (o.a. gespreks-, advies- en presentatievaardigheden). Daarnaast volg je aanvullende inhoudelijke opleidingen. ​
 • Begeleiding: Je wordt zowel vanuit SeederDeBoer (mentor) als vanuit ABN AMRO Bank (inhoudelijk) begeleid in jouw opdracht door een senior collega. Samen helpen we jou om jouw persoonlijke en professionele leerdoelen te bereiken.​
 • Betrokken en ondernemende collega’s: We bieden een inspirerende werkomgeving met betrokken collega’s. We helpen elkaar en voeren graag het echte gesprek. Er is ook veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.​
 • Informele activiteiten: Genieten van gezelligheid met collega’s buiten het werk om, zowel op spontane momenten als gezamenlijke georganiseerde evenementen en uitjes.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris en pensioenregeling. Een OV-kaart, 25 vakantiedagen, laptop, telefoonabonnement en een maandelijkse vergoeding voor jouw eigen toestel.​

Wat breng je met je mee?​

 • Je bent proactief, zelfstandig, energiek, nieuwsgierig en hebt een positief kritische instelling.
 • Je bent ondernemend, je snapt dat data de toekomst heeft en ziet kansen van digitalisering als geen ander en wilt je graag verder ontwikkelen.​
 • Wij zijn op zoek naar mensen met een afgeronde universitaire master en maximaal 2 jaar werkervaring.  Je hebt affiniteit met procesoptimalisatie, digitalisering en/of data-analyse.
 • Je bent communicatief sterk, sensitief, sociaal vaardig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Je kunt goed zelfstandig werken. Je houdt van werken aan complexe vraagstukken, bent analytisch zeer sterk en hebt een groot probleemoplossend vermogen​.

Solliciteren is mogelijk tot zondag 20 juni met als startdatum van het programma 1 oktober 2021. Klik hiervoor de sollicitatieprocedure.

SeederDeBoer is als organisatieadviesbureau, als werkgever en vanuit onze plek in de samenleving voor diversiteit en inclusie. In ons organisatieadvieswerk staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk in onze opdrachten verschillende perspectieven te brengen en met iedereen samen te werken, van elk gender, met elke culturele achtergrond en seksuele geaardheid. Wij zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.