Stagiair

Onze organisatie

Pointer Corporate Finance is een M&A boutique gevestigd aan de zuidas in Amsterdam en heeft jarenlange ervaring in het M&A vakgebied en een uitstekend trackrecord. Pointer heeft geen specifieke sectorfocus maar we richten ons voornamelijk op ondernemingen in het MKB+. Bij Pointer hechten we veel waarde aan lange termijn relaties, deskundigheid en een zorgvuldige aanpak. De afgelopen 3 jaar hebben wij veel ondernemingen geadviseerd in uiteenlopende trajecten zoals overnames (aan zowel de buy- als sell side), fusies, ophalen van kapitaal, waarderingen en overige financiële/strategische vraagstukken.

Om ons team te versterken zijn wij continue op zoek naar een ondernemende stagiair die het leuk vindt om in een klein en ambitieus team te werken aan een breed scala van uitdagende trajecten.

Ben jij een student aan de universiteit en wil je kennis maken met het corporate finance vak? Bij Pointer krijg je de mogelijkheid om vanaf dag één mee te draaien aan uiteenlopende M&A trajecten. Wij bieden stages aan voor een periode van 4 tot 6 maanden.

Jouw werkzaamheden

Als stagiair werk je volledig mee aan projecten en zal je in de breedste zin ondersteuning geven aan het team. De werkzaamheden bestaan uit marktonderzoek, voorbereiding van pitches en klant presentaties, (financiële) analyse van ondernemingen en voorbereiden van proces documentatie waaronder informatie memoranda.

 Zo ziet onze ideale kandidaat er uit

Je vindt het leuk om in een klein en ambitieus team te werken, je bent communicatief sterk en beschikt over een uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als het Engels in woord en geschrift. Je bent analytisch sterk en in staat om onder druk te werken. Daarnaast beschik je over goede werkvaardigheid met Excel en PowerPoint.

Wij bieden je een prima stagevergoeding en de ruimte je te ontwikkelen.

Wil je meer weten stuur je CV en motivatiebrief naar rob.vanschaik@pointercf.com.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.