M&A Stage

Functieomschrijving

Als stagiair bij IMAP word je echt onderdeel van IMAP en maak je direct deel uit van één of meerdere dealteams. Een dealteam bij IMAP is altijd multidisciplinair. Onze klanten hebben te allen tijde een IMAP-partner aan de dealtafel. Dat maakt ons net even anders en dat maakt jouw werk net even interessanter. Als stagiair bij IMAP ben je niet de hele dag je Excel-skills aan het bijschaven. Wat je dan wel doet? De “whole shabang”: marktanalyses, informatiememoranda en teasers schrijven, presentaties maken, data rooms begeleiden en waarderingsanalyses maken (o.a. DCF, CCA, CTA en Buy-Out analyses). En natuurlijk is jouw aanwezigheid bij de bi-weekly vrijdagmiddagborrel een must.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar mensen, niet (alleen) naar skills. Ons team bestaat uit geïnspireerde, gedreven en slimme collega’s. Wij geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. We gaan de uitdaging aan van complexe vraagstukken en obstakels. Dat is waar wij van houden en waar we het beste in zijn. Samen met onze klanten willen we iets bereiken. En om iets te bereiken moet je je best doen. Ben jij een winnaar met uitstekende sociale vaardigheden, kun je relativeren, zaken in perspectief plaatsen en heb je een goed gevoel voor humor? Heb je daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende analytische skills? Ben je een aanpakker die niet in de stress schiet van tijdsdruk? Houd je enorm van finance maar niet van elitair geneuzel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat biedt het bedrijf je?

We bieden je een uitdagende functie in een professionele werkomgeving waarbij korte lijnen en een informele werksfeer key zijn. Je maakt van a tot z mee hoe het is om bij een internationaal opererende corporate finance boutique te werken die jaarlijks in de wereldwijde top 10 van dealmakers in de middenmarkt is gepositioneerd. We bieden je een stagevergoeding van EUR 500 netto per maand. Jouw reiskosten vergoeden we op basis van werkelijke ov-kosten. We zijn op zoek naar getalenteerde jonge mensen en ambitieuze professionals.

Geïnteresseerd geraakt?

Stuur je CV voorzien van pasfoto en een mail die ons vertelt waarom we jou moeten aannemen naar Daisy Kilian via hr@imap.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met onze director Frank Ruijgrok via 010 235 88 50.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.