Startend Accountant | Financial Services (FSO)

Het vak Accountancy veranderd in een razend tempo en vereist daardoor expertise in verschillende disciplines. Sustainability, fraudebestrijding, ICT- vraagstukken; het zijn inmiddels veel gehoorde begrippen binnen Accountancy. Binnen de Audit FSO afdeling zijn wij daarom op zoek naar toptalenten met verschillende achtergronden, talenten en karakters. Samen met je team heb je één doel: ervoor zorgen dat bedrijven, investeerders en toezichthouders erop kunnen vertrouwen dat jaarrekeningen, bedrijfskritische informatie en processen juist zijn.

 

Jouw uitdaging

Binnen de Audit FSO afdeling zijn wij op zoek naar een starter per september 2018. Je gaat aan de slag binnen een jong, enthousiast en informeel team waarbij je niet alleen naar cijfers kijkt maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter. Tijdens de interim controle breng je samen met je team de processen in kaart om vervolgens de verschillende posten te kunnen controleren.

Je gaat aan de slag bij EY FSO, een onderdeel binnen EY dat zich richt op het aanbieden van diensten aan klanten in de financiële sector (denk aan banking, asset management, verzekeraars en pensioenfondsen). Naast het opdoen van specifieke kennis en ervaring op het gebied van Financial Services, bieden wij een dynamische, internationale werkomgeving, met interessante carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

 

Jouw verantwoordelijkheden

Als startend Accountant heb je een breed klantenpakket binnen de financiële sector. In je eerste jaar kijk je bij zoveel mogelijk klanten rond om vervolgens, als je wilt, een specialisatie te kiezen in de richting van Banking, Asset Management of Verzekeraars/Pensioenfondsen.

Dit ben jij
Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Wij vragen:
 • Een (bijna) afgeronde WO opleiding in een van bovengenoemde richtingen;
 • Je bent klantgericht en in staat om te werken in een multidisciplinair team;
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt aandacht voor details;
 • Je hebt een flexibele instelling en je beschikt over commerciële vaardigheden;
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
 • Je wilt in de toekomst starten met de registeraccountantsopleiding (RA) of ons interne opleidingstraject EY University.
 
Jouw carrièremogelijkheden bij EY
Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
 • Een uitdagende startersfunctie in de financiële dienstverlening;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 
Belangstelling?
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Linda Elfrink, Recruiter via 06-29083538 of Linda.Elfrink@nl.ey.com. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via onderstaande link!
Make your mark, apply now!
 
NB: onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

 

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.