Startend Accountant Samenstelpraktijk

 Ben jij als starter op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy en wil je graag betrokken zijn bij verschillende startups ,scale ups (via ons programma EYnovation), MKB-bedrijven en internationale ondernemingen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Wat is jouw profiel?
Jij bent op zoek naar een afwisselende (eerste of tweede) baan: tijd om jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen, relaties op te bouwen en het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen. Je bent klaar voor een uitdaging en vindt het leuk om in het diepe gegooid te worden. Jij:

  • hebt een HBO-diploma accountancy of bedrijfsadministratie of bent met deze opleiding bezig;
  • hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak;
  • bent accuraat, stressbestendigheid, ambitieus en hebt een service- en cliëntgerichte instelling;
  • kan goed in een team samenwerken, maar werkt ook prima zelfstandig;
  • bent in staat tot het adequaat managen van je eigen planning;
  • kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.

 

Wil jij worden opgeleid tot financieel adviseur voor het midden- en kleinbedrijf en meedenken over de toekomst van diverse ondernemingen? Vind jij het leuk cliënten te ondersteunen bij het verwerken van administraties, belastingaangiftes en/of het samenstellen van jaarrekeningen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

Bij EY kijken we verder dan de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze internationale purpose is Building a better working world. Daarmee bedoelen wij dat wij niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

 

Dat doen we door de juiste vragen te stellen: want hoe beter de vraag, hoe beter het antwoord. En hoe beter het antwoord, hoe beter de wereld gaat werken. Iedere EY’er – op elke plek in onze organisatie – speelt daarbij een rol. Ieder advies, elke administratieve controle, ieder contact met een klant, een collega of de buitenwereld levert een bijdrage aan dat hogere doel.

 

De afdeling Accounting Compliance and Reporting (ACR) is de samenstelpraktijk van EY. ACR is een sub-serviceline binnen Assurance waarin landelijk circa 200 medewerkers dagelijks actief zijn op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen, het verwerken van administraties, het verlenen van administratieve ondersteuning, het verzorgen van diverse aangiften en advisering, het verzorgen van financiële rapportages en daarnaast wordt er ook meegewerkt bij beoordelings- en controleopdrachten. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor zowel entiteiten van grote internationale bedrijven als lokale MKB-ondernemingen Afhankelijk van de grootte van de onderneming en de opdracht stellen wij ons team samen. Door een juiste teamopbouw kunnen wij de werkzaamheden op het gewenste niveau uitvoeren. Ons team in Amsterdam is een jong team met een informele, positieve en enthousiaste werksfeer. Wij werken nauw samen met de andere disciplines binnen EY zoals EY Tax en HVG notarissen en advocaten.

Wat ga je bij ons doen?
Als assistent ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het verwerken van financiële administraties, het verzorgen van tussentijdse rapportages en het samenstellen van jaarrekeningen. Naarmate je jezelf verder ontwikkelt neem je voor jouw eigen klantenpakket steeds meer een bredere adviserende rol aan. Coaching on the job vindt plaats door een persoonlijke mentor. Wij bieden flexibiliteit voor wat betreft de invulling van je werk, jouw planning en daarnaast heb je de mogelijkheid om de AA-opleiding te volgen (wanneer je deze nog niet volgt).
 
Meer over EY
EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die wij beiden dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.
Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen, Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. Wij kunnen natuurlijk alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.
 
Wat biedt EY jou
Wij bieden een afwisselende baan met serieuze doorgroeimogelijkheden, een breed aanbod aan opleidingen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een toegankelijk, divers en leuk team!
 
Heb je belangstelling?

Richt je sollicitatie aan Josephine Marres via onderstaande link.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Josephine Marres via 0621251191 en josephine.marres@nl.ey.com.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.