Startende Associate Real Estate Advisory & Valuations

Functieomschrijving

Vanwege de groei en voor de uitbreiding van ons succesvolle Real Estate Advisory & Valuations team zijn wij op zoek naar een (startende) associate.

De vastgoedsector heeft de afgelopen vijf jaar frequenter de voorpagina’s gehaald van de landelijke dagbladen dan in de voorgaande decennia. Dat toont aan dat er sprake is van een ongekende dynamiek. Het unieke en complexe karakter van de vastgoedmarkt zorgt voor een enerverend spanningsveld tussen vraag en aanbod, financier en gebruiker en publiek en privaat. Vrijwel elk deelsegment heeft momenteel te maken met een transitie-opgave, waarbij professionele ondersteuning een must is geworden. Het PwC Real Estate team biedt spelers op de vastgoedmarkt een breed palet aan oplossingen voor de uitdagingen waar zij voor staan.

Hoe ziet je werk eruit?

 • Je verricht advieswerkzaamheden, onder andere op het gebied van vastgoedwaarderingen en vastgoed gerelateerde vraagstukken bij institutionele beleggers en woningcorporaties.
 • Je voert marktonderzoek uit en analyseert marktdata die zowel via openbare bronnen verkregen wordt als beschikbaar wordt gesteld door ons klantenbestand.
 • Je maakt deel uit van een dynamisch team, dat wisselende opdrachten uitvoert. Je hebt veel interactie met collega’s en met externe partijen zoals onze klanten en (lokale) overheden.

Wie ben je?

 • Je hebt een WO-opleiding afgerond. Bij voorkeur (Technische) Bouwkunde, Bedrijfskunde of Economics & Finance.
 • Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring op het gebied van vastgoedwaarderingen, bij voorkeur ook van incourant vastgoed/financieringen/vastgoedvraagstukken bij beleggers, multinationals, woningcorporaties en projectontwikkelaars.
 • Affiniteit met vastgoed is een vanzelfsprekendheid voor je.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en kunt goed overweg met de programma’s van MS Office.
 • Je bent analytisch sterk en financieel goed onderlegd en je bent nieuwsgierig naar digitale ontwikkelingen.
 • Natuurlijk werk je graag in teamverband maar je kunt ook solistisch gestructureerd opdrachten uitvoeren, je hebt voldoende zelfkennis, je hebt een gezonde dosis humor en een stevige persoonlijkheid.

Wat bieden we je?

 • Het PwC Real Estate Advisory & Valuation team is onderdeel van de PwC Real Estate praktijk. Deze Real Estate praktijk is wereldwijd toonaangevend en telt in Nederland ongeveer 100 professionals die cliënten ondersteunen bij alle aspecten van vastgoedvraagstukken. Daarnaast wordt intensief samengewerkt met andere specialismen binnen de internationale vastgoedpraktijk van PwC.
 • Wij bieden je als adviseur een afwisselende baan in een jong, groeiend team van ruim 20 vastgoedprofessionals in een multidisciplinaire omgeving waarbij we gebruik maken van moderne digitale oplossingen en tooling. Je krijgt alle mogelijkheden om je ambitie om verder te groeien waar te maken, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk met een specifieke focus op vastgoed.
 • Wij halen het beste uit onze cliënten en uit onszelf. Je werkt in een stimulerende omgeving waar oog is voor persoonlijke verschillen en de doorontwikkeling van je talent.

Heb je interesse, herken jij je in onze purpose en waarden en sluit je aan bij het profiel? Upload dan direct jouw cv, motivatie en cijferlijsten via onderstaand aanmeldformulier.

Let op: bij de eerste stap van je sollicitatie heb jij de mogelijkheid om je CV toe te voegen, vervolgens kun je in de derde stap je overige documenten gezamenlijk uploaden (Cijferlijsten van je middelbare school, Bachelor en Master en je Motivatiebrief).

Binnen twee weken hoor je van ons of we samen met jou doorgaan met de sollicitatieprocedure en zo ja, hoe we dit gaan doen. Heb je in de tussentijd nog vragen over deze vacature? Schakel dan met Sam Santos via sam.santos.de.almeida@pwc.com.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.