Supportmedewerker (16 uur)

Jij bent samen met jouw support collega’s in teamverband hét aanspreekpunt voor onze klanten. Alle klantverwachtingen overtref je met je enthousiasme en klantgerichtheid en je ondersteuning voor klanten en onze consultants en nauwkeurig en zorvuldig.

Kantoorlocatie: Amsterdam HQ

Als Team Member Support bij Viisi ben jij samen met jouw support collega’s in teamverband hét aanspreekpunt voor onze klanten. Met je klantgerichtheid, enthousiasme en persoonlijke aanpak overtref je alle klantverwachtingen.

Daarnaast zorgen jouw nauwkeurigheid en zorgvuldigheid ervoor dat jouw ondersteuning voor onze klanten én voor onze consultants van de beste kwaliteit is

Wat ga je doen als supportmedewerker?

 • Het gaat om functie voor 2 dagen in de week (16 uur)
 • Samen met jouw support collega’s maak jij onze klanten én onze consultants blij
 • Je bent hét telefonische aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten
 • Je ondersteunt onze consultants bij het adviseren van klanten
 • Je bereidt klantgesprekken voor
 • Je dient aanvragen in voor hypotheken en verzekeringen
 • Je verwerkt offertes en polissen van maatschappijen
 • Je onderhoudt contact met verschillende maatschappijen waar wij mee samenwerken

Het Viisi-DNA

Bij ons werken nu zo’n 30 Viisionairs. En omdat we snel groeien, is er plek voor meer gepassioneerde professionals. Belangrijke vraag in die zoektocht: of jij in onze organisatie past.

 • Je wilt óók op je werk volledig jezelf kunnen zijn (dit vinden we zonder overdrijven heel belangrijk)
 • Uitstekende service willen leveren zit in je genen verpakt
 • Door je nauwkeurigheid en zorgvuldigheid is die service ook nog eens van de beste kwaliteit
 • Je bent niet bang om zelf het initiatief te pakken. Sterker nog, hier haal je de motivatie uit om te blijven groeien
 • Je voelt je betrokken bij het bedrijf. Maar nog belangrijker is je betrokkenheid bij mede-Viisionairs, zodat we gezamenlijk de beste resultaten bereiken.

Jouw rol bij Viisi

Grote kans dat je nu denkt: maar wat wordt mijn rol nou eigenlijk? Kijk dan eerst maar eens naar onze organisatiestructuur. Zoals je kunt zien werken we in cirkels (soort teams) met daarin specifieke rollen. En binnen de verschillende rollen die je vervult, ben je volledig autonoom. Met andere woorden: jij bent de baas en jij bepaalt zelf hoe we binnen jouw rol van A naar B komen. Bij ons geen managers die ’s morgens vertellen wat je vandaag moet gaat doen.

De belangrijkste rollen die jij gaat vervullen zitten in de Support cirkel. Nu kan het zijn dat een Viisionair al wat langer bij ons actief is graag buiten z’n comfortzone wil stappen of voor de variatie eens wat anders wil doen. Geen probleem, juichen we zelfs toe. Dankzij onze flexibele organisatiestructuur regelen ze dat gewoon zelf.

Je salarisstrook

Ook over ons beloningssysteem doen we niet geheimzinnig. Zo informeren we je niet alleen over het startsalaris en de salarisontwikkeling op korte termijn, maar hoor je van ons ook wat je op lange termijn gaat verdienen.

Wat we verder nog bieden

Wat bijvoorbeeld te denken van een sabbatical? Iedere Viisionair krijgt eens in de 5 jaar de mogelijkheid om op onbetaald sabbatical te gaan voor een periode van maximaal 3 maanden. Ook op het gebied van betaald ouderschapsverlof doen we graag een stapje extra. Voor vrouwen is het betaald ouderschapsverlof in de wet al goed geregeld, wij geven ook onze mannelijke Viisionairs de tijd om van het nieuwe leventje te genieten, met 15 dagen betaald verlof die je over een periode van 3 maanden na de geboorte van je kind mag opnemen.

Fijne werkomgeving

Je thuis voelen, dat vinden we echt belangrijk. Je ziet je collega’s soms vaker dan je eigen familie of vrienden. Naast hard werken maken we dan ook echt een ding van plezier maken. Sowieso is er iedere laatste vrijdag een borrel (thema’s worden bedacht door alle Viisionairs, dus verwacht pubquizes, darttoernooien, spelletjes doen in een strandtent). Ieder kwartaal zitten we één etmaal op een externe locatie om te brainstormen over de toekomst en vinden we het enorm belangrijk dat successen met het hele team worden gevierd.

Elke dag staat er bij ons bovendien een uitgebreide gezonde lunch voor je klaar. Er is altijd voldoende koffie, thee, sapjes, pure chocolade en vers fruit in huis om je werkdag goed door te komen. Voor de nodige ontspanning hebben we een huismasseur en vanuit ons kantoor in Amsterdam loop je zo het Vondelpark of Rembrandtpark in waar je even een frisse neus kunt halen. Want, als je fit bent en lekker in je vel zit, haal je meer plezier uit je werk. Niet voor niets staat Viisi in de top 10 van Great Place to Work van Nederland. Dat schreeuwen we niet van de daken, maar zijn we best een beetje trots op.

Herken je jezelf?

 • Je hebt WO werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met de financiële sector
 • Werken bij een start-up past bij jou: je toont van nature veel initiatief, je bent flexibel, je houdt van een uitdaging en je kunt goed zelfstandig werken
 • Je werkt secuur en gestructureerd
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent een teamplayer. Je vindt het vanzelfsprekend om ergens bij te springen wanneer dit nodig is
 • Je bent leergierig en ambitieus
 • Je bent integer en loyaal
 • Je bent bereid je verder te ontwikkelen
 • Je bent naar verwachting minimaal voor de komende twee jaar beschikbaar (aaneengesloten)

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer direct via http://werkenbij.viisi.nl/supportmedewerker/nl. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Esmee via 020 811 88 03 of de chatbox op de website.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.