KPMG Young Talent Program

De functie

Wil jij brede ervaring opdoen en heb je de ambitie om te starten in een veelzijdige en uitdagende functie? Geef je carrière een kickstart met het KPMG Young Talent Program: een uniek gecombineerd audit & advisory traineeship.

Het KPMG Young Talent Program is een uitdagend programma voor toptalent waarin brede ontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan. Je krijgt de kans om ervaring op te doen binnen de audit- en advisorypraktijk van KPMG en je kunt laten zien waar jouw talenten liggen. Doordat je brede kennis van de markt en KPMG-dienstverlening opdoet, ontwikkel jij je tot een allround professional.

Het traineeship is een tweejarig traject, waarin je als volwaardig teamlid werkt op verschillende afdelingen. Je doorloopt de gehele audit jaarcyclus en werkt een jaar in de advisorypraktijk, waarvan in ieder geval zes maanden bij het uitdagende IT Audit Services. De overige zes maanden doe je ervaring op binnen Risk & Regulatory, Assurance of Deals. Je werkt op projectbasis in wisselende teams. Zo bouw je snel een waardevol netwerk op.

Audit
Kun jij omgaan met grote verantwoordelijkheden? Bij Audit breng je bedrijfsprocessen in kaart en controleer je de jaarcijfers van ondernemingen. Van middelgrote familiebedrijven tot multinationals.

IT Audit Services 
Wil jij klanten adviseren op het raakvlak van financiële processen en IT? IT Audit Services helpt klanten met het beheersen van financiële risico’s, bedrijfsrisico’s en compliancerisico’s in processen waarin IT een belangrijke rol speelt. Denk hierbij aan het uitvoeren van IT audits, advies rondom Blockchain en Data Analyse.

Sustainability 
Wil jij je bezig houden met zowel audit als advisory in het kader van Sustainability, en van beide werelden leren? Van auditen van duurzaamheidsverslagen tot adviseren van bedrijven over hoe zij duurzaamheid structureel kunnen integreren in de bedrijfsvoering om economische, sociale en ecologische waarde te creëren.

Capital Markets Accounting Advisory Services 
Anticiperen op eisen en vragen van stakeholders en regelgevende instanties bij transactie, fusie, overname, herfinanciering of herstructurering. Onze ervaren CMAAS specialisten komen met effectieve oplossingen voor complexe financiële verslaggevingsvraagstukken.

Internal Audit, Risk & Compliance Services
Organisaties adviseren en begeleiden bij risico-vraagstukken in de breedste zin van het woord? Van adviseren over interne procesbeheersing tot aan het uitvoeren van soft controls, gericht op cultuur en gedrag.

Forensic Investigation
Interesse in onderzoek naar fraude, corruptie of belangenverstrengeling? FI houdt zich bezig met uitdagende forensische accountancy vraagstukken.

Transactional Services
Meewerken aan het succes van spraakmakende, vaak internationale deals? Door het verzorgen van de Financial due diligence onderzoek? Dit leer je op de TS afdeling binnen Deals.

Het traineeship start op 1 september 2018. Na afloop van het traject maak je een keuze voor de afdeling waar je je carrière wilt gaan voortzetten.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar talentvolle en ambitieuze starters met een afgeronde WO opleiding (bijvoorbeeld Accountancy, Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of IT), die de uitdaging willen aangaan tijdens het unieke audit & advisory traineeship. Het is belangrijk dat je relevante nevenactiviteiten hebt gedaan, een brede interesse hebt en beschikt over analytische en sociale competenties. Tot slot heb je de ambitie om de post-master RA-opleiding te doen.

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, je talenten ontplooit, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven.

Ons aanbod

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

  • Laptop en smartphone van KPMG
  • Onkostenvergoeding en variabele beloning
  • Premievrij pensioen
  • Jonge bedrijfscultuur
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
  • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten over KPMG en het Young Talent Program? Neem dan contact op met Halima Nassiri van HR Recruitment via (020) 6 567184 of per e-mail.
Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande ‘solliciteer’ button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.