Uitdagende Salesfunctie voor Young Professionals

Sales / Relationsmanagement
Amsterdam
40 uur
Als je kiest voor de beleggingswereld van nu, voor BinckBank, kom je terecht in een ultramoderne organisatie. Eigentijds, sterk gericht op de nieuwste IT-technieken, informeel en altijd denkend in het belang van de klant. Een organisatie waar het niet gaat om rangen en standen, maar om slimme oplossingen en uitstekende dienstverlening. En als jij daar goed in bent, dan krijg je kansen.

Beleggen: volledig webbased, mobiele apps en webinars!

Beleggen zit in ons bloed. Klanten kunnen elk moment en op elke plek met een internetverbinding hun orders plaatsen, 24/7! Net zoals jij internet gebruikt. Daarom ontwikkelt en gebruikt BinckBank de allernieuwste technieken. En met succes: onze platforms en diensten zijn al meerdere malen in de prijzen gevallen.

Als sales professional ben je dé expert op het gebied van de producten van Binck. Met jouw kennis en passie ben je verantwoordelijk voor het werven en enthousiasmeren van nieuwe klanten. Je beantwoordt vragen en begeleid potentiële klanten tijdens hun openingsproces. In het contact overtuig je de potentiële klanten van de meerwaarde van onze producten en ben je bereid om altijd een extra stap te zetten.

Als je denkt: dit is mijn wereld…

Heb je een frisse ambitie, ben je flexibel ten aanzien van jouw werktijden, heb je een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken en bovenal wil je het beste uit jouzelf halen? Dan ben je welkom bij BinckBank. Dan gaan we energie in je steken, jouw kennis van beleggen op een hoger niveau brengen en achter jouw loopbaanontwikkeling staan.

Wij vragen:

• Je hebt een HBO of Universitaire opleiding of bent deze aan het afronden (een financiële of bedrijfskundige opleiding is een pré maar zeker geen must);
• Je bent commercieel gedreven;
• Je hebt affiniteit met beleggen;
• Je beschikt over een hands-on mentaliteit;
• Je werkt accuraat;
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:

• Een uitgebreid commercieel trainingspakket vol interne en externe trainingen (onder meer bij het gerenommeerde trainingsbureau Pieterman & Partners) die jou naar een hoger niveau tillen;
• Training in financiële instrumenten;
• Regelmatige coaching;
• Een omgeving waarin je alle ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen.Daarnaast zorgt BinckBank zorgt voor een goed salaris, een premievrij pensioen en 27 vakantiedagen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt.

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren 

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via “Online Solliciteren” jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken.
Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken.Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.