Vastgoedadviseur Valuations

Spring Valuations
Fulltime
Amsterdam

Wil je graag werken voor een groeiende vastgoedadvies organisatie en helpen het Valuations team verder uit te bouwen? Spring Real Estate biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van taxaties om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als register taxateur ga je ons Valuations team versterken en uitbreiden. Je gaat je actief bezighouden met het taxeren van (residentieel) beleggingsvastgoed in de regio Groot-Amsterdam voor verschillende banken en beleggers. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachten. Je ontmoet en faciliteert veel particuliere en commerciële beleggers die actief zijn in Amsterdam en informeert hen over actualiteiten in de markt.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een WO diploma;
 • Je hebt circa 2-3 jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over een NRVT titel (of naar verwachting binnen 6 maanden);
 • Je werkt secuur en zelfstandig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je vindt het leuk om in een jong en dynamisch team te werken, waarin veel zelfstandigheid wordt verwacht en verantwoordelijkheid wordt gegeven;
 • Je beschikt over een B-Rijbewijs.

Wat bieden we jou?

 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Een leuke en open werksfeer in een informeel en gedreven jong team;
 • Een fijne werkomgeving in een prachtig nieuw kantoor.

Spring Valuations

Spring Valuations is onze full service taxatieafdeling voor onafhankelijke marktwaardetaxaties in heel Nederland. Binnen het Valuations team werk je met vakkundige en gedreven collega’s die zich bezig houden met taxaties voor alle doeleinden. Onze taxateurs hebben ruime ervaring en certificeringen van RICS en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Wie zijn wij?

Spring Real Estate is een landelijke vastgoedadvies organisatie gevestigd in Amsterdam, Arnhem en Den Haag. Wij adviseren huurders en beleggers van commercieel vastgoed bij transacties en waarderingen.

Onderzoek en kennis vormen de basis van ons advies. De komende jaren zullen wij ons verder gaan richten op het uitbreiden van onze dienstverlening in alle belangrijke economische regio’s in Nederland om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen adviseren.

Enthousiast?

Ben jij de Vastgoedadviseur Taxaties die wij zoeken? Stuur dan een korte motivatie met jouw CV naar humanresources@springrealestate.nl
Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze functie dan kan je contact opnemen met 020 658 95 98.
Neem hier alvast een kijkje in ons nieuwe kantoor in Amsterdam Zuid.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.