Medewerker beleggingsafdeling (voltijds)

Vind je het leuk om in een professioneel team en een informele organisatie werkzaam te zijn waarbij jouw uitdagingen en werkzaamheden op een breed gebied liggen met als kern de totstandkoming en uitvoering van beleggingen en alles wat daarbij komt kijken? Ben je oplossingsgericht, heb je ambitie en wil je snel verantwoordelijkheid dragen? Durf je out-of-the box te denken en ben je analytisch ingesteld en heb je professionele ervaring met beleggen? In dat geval maken we graag kennis met je.

Functiebeschrijving

Als medewerker vermogensbeheer ben je onderdeel van het team dat zich bezig houdt met: i) beleggingsanalyses (o.a. uitvoeren van performance- en portefeuille-analyses), ii) beleggingsadministratie (o.a. het voorbereiden van effectentransacties en het controleren van de uitvoering), iii) het verzorgen van beleggingsrapportages voor cliënten en iv) de ondersteuning van de relatiebeheerders (o.a. voorbereiden presentaties en het maken van beleggingsvoorstellen) en het investment committee (o.a. analyseren van individuele aandelen en beleggingsfondsen). Bij het uitvoeren van je werkzaamheden heb je regelmatig contact met banken, brokers, beleggingsfondsen en andere financiële instellingen.

Vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw met een afgeronde HBO of academische bedrijfseconomische opleiding. Vertrouwen is een sleutelwoord.

  • Je bent analytisch, nauwkeurig, praktisch, doelgericht, discreet, klantgericht, stressbestendig en representatief.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met beleggen en financiële markten.
  • Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht en goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel schriftelijk als verbaal).
  • Je bent in het bezit van je CFA-diploma of hebt de ambitie om hiermee te beginnen.
  • Relevante werkervaring is een pré.
  • Beheersing van Excel, PowerPoint en Word op een gevorderd niveau is een must.

Je kan bij ons snel verantwoordelijkheid krijgen en er wordt van je verwacht dat je breed inzetbaar bent. Het is daarom een ideale manier om je volgende stappen te zetten in vermogensbeheer. Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsinformatie

Waterland Investment Services B.V. is een onafhankelijke vermogensbeheerder, opgericht in 1998 en gevestigd in Amsterdam. De focus van de dienstverlening ligt op het gebied van vermogensbeheer, vermogensbegeleiding en family office. Onze klanten zijn (zeer) vermogende particulieren, families en kleine tot middelgrote instituten. Wij hebben de rol van onafhankelijk adviseur en ‘trusted advisor’. Het team bestaat momenteel uit 14 professionals.

Interesse

Stuur dan je motivatie en C.V. naar erik@waterland.co.nl. Voor meer informatie over deze functie of ons bedrijf kan je contact opnemen met Daniël Mutschler of Erik van Hiele (020-246 6064).

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.