Werkstudent Debiteurenbeheer

Ben jij nog student of net afgestuurd en op zoek naar een baan voor 16-24 uur per week en wil je aan de slag bij één van de marktleiders in de vastgoedbranche? Dan bieden wij je de perfecte plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kracht die ondersteuning biedt op financieel gebied.

Wat ga je doen?

In deze functie bevind jij je op het snijvlak van creditmanagement in relatie tot onze verschillende huurders. Je bent in staat om te levelen met de verschillende partijen, doorziet het spel en de belangen en je werkt diplomatiek om je doelen te bereiken. Het streven is om de krediettermijn te minimaliseren op uitgaande facturen binnen de richtlijnen van het debiteurenbeleid.

Als Medewerker Debiteurenbeheer zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit:

  • Het versturen van de herinneringen, aanmaningen en sommaties;
  • Het telefonisch benaderen van klanten, afhankelijk van het debiteurenprofiel;
  • Beoordelen van de dagelijkse in- en excassobestanden op juistheid en volledigheid.
  • Je verwerkt en legt telefoongesprekken, betalingsafspraken, aanmaningen en te ondernemen acties vast;
  • Het beoordelen, registreren en afhandelen van factuurklachten en -vragen in ons informatiesysteem voor factuurklachten;
  • Je maakt diverse rapportages, o.a. de openstaande posten lijst, met als doel de status van de werkzaamheden inzichtelijk te maken en te rapporteren richting diverse accountteams;
  • Betrokken bij de implementatie van een nieuwe data gedreven debiteurenbeheer systeem welke gebruik maakt van artificial intelligence om betalingsgedrag te analyseren en zo efficiënter en beter uit te voeren.

Daarnaast zullen er meerdere uitzoekklussen zijn en kan je bij goed functioneren meegroeien in je functie (uitbreiding in taken) met de groei van het bedrijf.

Je maakt deel uit van een jong en dynamische team en bent de spil tussen commercie, finance en business support. Op de afdeling wordt hard gewerkt maar er is zeker ook tijd voor ontspanning. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een gedreven team en een fijne werkomgeving.

Wat heb je ons te bieden?

– Je bent student of je bent net afgestudeerd in een financiële of bedrijfskundige richting;
– Je hebt affiniteit met vastgoed;
– Je kunt accuraat werken;
– Je hebt een flexibele en klachtgerichte instelling;
– Je woont in de omgeving van Amsterdam;
– Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar voor in ieder geval een periode van zes maanden;
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat wordt je team?

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit ongeveer 150 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via maxime.braeken@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.