Werkstudent Finance (16-24 uur per week)

Ben jij nog student of net afgestudeerd en op zoek naar een (bij)baan voor 16-24 uur per week en wil je aan de slag bij één van de marktleiders in de vastgoedbranche? Dan bieden wij je de perfecte plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kracht die ondersteuning biedt op financieel-administratief gebied.

Wat ga je doen?

In deze functie houd jij je onder andere bezig met het verwerken van diverse kostenallocaties, ben je het aanspreekpunt voor de business en externe leveranciers voor vragen over inkoopfacturen en het inkoopproces. Je wordt verantwoordelijk voor het bijhouden van de investeringen, het boeken van de afschrijvingen en het rapporteren over vast actief. Assisteren bij de maandafsluiting en controle op en analyse van balansposten behoren eveneens tot de werkzaamheden. Je maakt deel uit van het Finance Team en je werkt onder toezicht van ervaren Financial Controllers. Binnen het Finance team wordt met gedrevenheid en toewijding gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale aspect vinden wij heel belangrijk. Het team bestaat uit 7 personen en binnen het team worden taken in voorkomende gevallen van elkaar overgenomen.

Het betreft een functie die naar ons idee goed kan worden ingevuld door financiële studenten die een kijkje in de keuken van CBRE of een Finance afdeling willen nemen of net afgestudeerden die op zoek zijn naar een baan en ondertussen graag willen werken.

Wat heb je ons te bieden?

– Je bent student of je bent net afgestudeerd in een financiële of bedrijf administratieve richting;
– Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar voor in ieder geval een periode van zes maanden;
– Je kunt accuraat werken;
– Je hebt een flexibele en klachtgerichte instelling;
– Je woont in de omgeving van Amsterdam;
– Je hebt een zeer goede kennis Excel;
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Onze organisatie is dan ook de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt ons opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wie wordt je team?

Voor CBRE Nederland verzorgt de stafafdeling Finance de gehele financiële administratie en rapporteert aan het Europese hoofdkantoor in Londen. De afdeling wordt aangestuurd door de Finance Director.

Binnen het Finance team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team bestaat uit 10 personen en binnen het team worden taken in voorkomende gevallen van elkaar overgenomen.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 480 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via maxime.braeken@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.