Werkstudent Valuations (16-24 uur)

VALUATION & ADVISORY SERVICES
AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan voor 16 tot 24 uur per week en wil je aan de slag bij één van de marktleiders in de vastgoedbranche? Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste kracht die ondersteuning aan de taxateurs kan bieden.

Wat ga je doen?

Als werkstudent in ons Valuations team ga jij je bezig houden met verschillende werkzaamheden rondom vastgoedtaxaties. Het is daarom de perfecte functie voor een vastgoed of financiele student die een kijkje in de keuen van CBRE wil nemen, of net afgestudeerde die op zoek zijn naar een baan en ondertussen willen werken.

De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van taxaties. Deze omvatten onder andere:

  • research;
  • rekenmodellen bewerken;
  • kadastraal onderzoek en bestemmingsplaninfo.

Je maakt actief deel uit van het Valuations team en je werkt onder toezicht van ervaren Consultants. Op de afdeling wordt hard gewerkt maar er is zeker ook tijd voor ontspanning. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een gedreven team en een fijne werkomgeving.

Het betreft een functie voor 2 tot 3 dagen in de week voor een periode van minimaal zes maanden.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent student of je bent net afgestudeerd op hbo- of wo-niveau;
  • Je hebt affiniteit met vastgoed taxaties;
  • Je kunt accuraat werken en bent flexibel ingesteld;
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam;
  • Je minimaal 2 dagen per week beschikbaar voor een periode van 6 maanden;
  • Je hebt een goede kennis van het Microsoft Office Pakket, in het bijzonder met Excel;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wie wordt je team?

Valuation & Advisory Services vormt de basis van je vastgoedcarrière. Door de vele opdrachten met korte doorlooptijden krijg je een volledig beeld van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Valuation & Advisory Services is de een van onze grootste afdelingen en nog steeds groeiende vanwege onze professionele aanpak. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak.

In teams werken wij samen om onze cliënten van hoogwaardig taxatieadvies te voorzien. De sector specialisatie teams bestaan uit zowel Junior, Medior, als Senior Consultants en Directors en worden ondersteund door een Team Assistant. Wij richten ons op de offices, retail, residential, logistics, special markets en healthcare markt.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.

Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.