Accent circonflex

 

 

Accent Circonflexe Groupe

Over ons

Accent is opgericht in 1992. In de beginjaren was Accent voornamelijk actief als market maker op de optiebeurs van Amsterdam. Door het succes begon Accent al in de beginjaren gestaag te groeien. Rond de eeuwwisseling werd het open-outcry systeem van de optievloer vervangen door de schermenhandel. Het gevolg was dat Accent meer kansen zag in de aandelenhandel. Momenteel is Accent uitgegroeid tot een bedrijf waar de kernactiviteit de aandelenhandel is. Naast de aandelenhandel wordt er ook nog steeds gehandeld in opties, futures en andere derivaten. Onze handelaren handelen uitsluitend voor rekening en risico van het bedrijf. We hebben geen klanten en onze handelaren beslissen zelf over aan- en verkopen (als day-to-day hedgefund). En dat doen we vanuit ons Amsterdamse hoofdkantoor, zo ongeveer naast het Centraal Station, vanuit een Utrechts kantoor onder de Dom en vanuit onze internationale zuster, ZRTX, op Cyprus.

Plaatje 1 acg

Al onze collega’s zijn enthousiaste medewerkers met een professionele werkhouding. Op die manier kunnen we een vlakke organisatie behouden, wat bijdraagt tot een aangename werksfeer. Het is voor ons belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk komt en goed in zijn vel zit. Wij proberen de koelkast goed en vooral gezond gevuld te houden, natuurlijk kun je af en toe stoom afblazen op een fiets of tegen de bokszak, je mag je collega’s uitdagen een dartje te gooien of je laat je spanning vakkundig weg masseren. Wij hebben ook geen dresscode, iedereen kan dragen wat hij of zij wil.En de wekelijkse rekenborrel is voor veel collega’s het moment om in een gezellige kroeg in Amsterdam of Utrecht nog eens even de marktontwikkelingen “stevig” te analyseren”. De beste analyses vinden natuurlijk plaats tijdens onze jaarlijkse ski-trip naar Ischgl!

Plaatje 2 acg

Op dit moment is Accent Circonflexe Groupe trotse partner in The Financial Games, die door Oxyor worden georganiseerd. Deze jaarlijks terugkerende wereldwijde online competitie biedt studenten met affiniteit met beleggen een prachtig simulatie-platform om hun vaardigheden te toetsen. De student zit op de stoel van de trader, en doet hands-on ervaring op maar krijgt tegelijkertijd ook training via video, demo en manuals. Uiteraard geen competitie zonder prijzen, dus er valt werkelijk iets te verdienen! Interesse? Open dan https://www.thefinancialgames.com/

Accent heeft inmiddels ook een aantal dochteronderneming, één daarvan is Accent Pointe B.V. Deze is eind jaren negentig opgericht en heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van het hele bedrijf. Het eerste handelsproduct van Accent Pointe was een programma ontworpen voor het invoeren van optieposities en het doorgronden van de daarbij horende risico’s (de zogenaamde Grieken). Uiteraard volgde Accent de steeds verdergaande automatisering van de beurs. Van de eerste handheld computer met elektronisch oog op de optievloer tot een hoogontwikkeld programma dat in staat is automatisch quotes af te geven voor verschillende optiestrategieën. Momenteel is Accent Pointe een volwassen en zelfstandig onderdeel van de Accent Circonflexe Groupe.

Over jou

Binnen ons bedrijf is altijd ruimte voor pas-afgestudeerde kandidaten in de rol van Junior Trader. Als je affiniteit hebt met aandelenmarkten, je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen en een sterk analytisch vermogen, solliciteer dan bij ons. Wat we graag zien in onze juniors is initiatief, intuïtie en winnaarsmentaliteit. Dit heb je bijvoorbeeld laten zien in een (top)sport-carrière, succesvol Poker spel of een hoge ranking games als Dota en LoL.  Als we, na enkele zelfontwikkelde online tests, een stevig in-house assessment en diverse interviews met management en senior traders iets in je zien, bieden we je een gedegen interne opleiding aan. Als jij je kansen pakt, mag je al snel zelfstandig handelen in diverse fondsen! En dat natuurlijk in een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden.

Plaatje 3 acg

Geïnteresseerd? Open dan de link naar onze vacature pagina en upload je CV en een ijzersterke motivatie! Wie weet schuif jij aan bij een van onze volgende assessments en vertel je ons binnenkort precies hoe jij de markten denkt te bespelen!

Eerst meer informatie?

Bel onze Happiness Officer, Coco Koole. Zij vertelt je graag waarom jouw sollicitatie zin heeft!020 52 40 [email protected]

Company

Accent Circonflexe Groupe

Region

Amsterdam

Sector

Trading

Work at Accent Circonflexe Groupe?

See all jobs