AmsterdamGold

AmsterdamGold

Edelmetaal heeft zich al duizenden jaren bewezen als betrouwbare belegging en betaalmiddel. Sinds 2008 helpt AmsterdamGold mensen om een toekomstbestendig vermogen en financiële vrijheid op te bouwen. AmsterdamGold is de marktleider in het kopen, verkopen en opslaan van fysiek goud, zilver en platina.

We willen deze positie in de komende jaren verder versterken en uitbouwen in het buitenland. We bieden onze klanten een innovatieve en persoonlijke dienstverlening aan. We denken in mogelijkheden, met respect voor tradities en oog voor professionaliteit en betrouwbaarheid.

AmsterdamGold handelt uitsluitend in edelmetalen van de hoogste kwaliteit en ondersteunt initiatieven tegen vervuilende productie en conflictmineralen. Wij geloven dat de toekomst van fysiek beleggen ook duurzaam moet zijn.

Droombaan voor een ambitieuze starter

Werken bij AmsterdamGold betekent werken in een compact en professioneel team met alle kansen om jezelf op meerdere terreinen te ontwikkelen. Sterker nog, wij moedigen eigen initiatief en pro-activiteit sterk aan.

AmsterdamGold is een dynamisch bedrijf in een interessante en groeiende markt. Zo hebben wij naast ons handelshuis in edelmetalen ook één van de grootste opslagbedrijven in Europa, genaamd AmsterdamSafe. Deze kluizen zijn net zo goed beveiligd als de Nationale goudvoorraad bij De Nederlandse Bank (DNB).

Wij zoeken financials met een brede affiniteit, zowel voor financial als business control plus inzicht in het verbeteren van financiële processen. Een drive om continu te willen leren zien wij daarbij als een must.

Wat wij bieden

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een inspirerende werkomgeving. Ons kantoor is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam met uitzicht over ’t IJ en de binnenstad. We zijn dan ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de boot.

Ag profiel 1 Ag profiel 2

Ag profiel 3

We komen graag met jou in contact

Heb je interesse? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord. Ons e-mailadres is: [email protected] en telefoonnummer: 020 – 65 89 555.

www.amsterdamgold.com

Company

AmsterdamGold

Sector

Asset Management
Trading

Region

Amsterdam

Work at AmsterdamGold

See all jobs