HLB Blömer

Onze organisatie  

HLB Blömer staat al ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. Een team van circa 115 betrokken en deskundige medewerkers staat ruim 1000 klanten dagelijks met raad en daad bij. Werken bij HLB Blömer betekent werken bij een professionele organisatie. Je werkt met het MKB, familiebedrijven en publieke organisaties. Je verzorgt niet alleen de cijfers, maar adviseert hen ook hoe financieel gezond te blijven, te groeien en zelfs internationaal te gaan.

Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Great Place To Work

We verwelkomen graag nieuwe mensen en tegelijkertijd zijn we er trots op dat medewerkers zich zo lang aan ons verbinden. Voor het derde jaar op rij hebben we de titel Great Place to Work behaald, een mooie bevestiging dat onze organisatiecultuur werkt.

Binnen HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij elkaar, elkaar te stimuleren en te laten groeien. Plezier in het werk is al jaren onderdeel van de missie van ons kantoor. De balans tussen werk en privé is belangrijk. Naast het serieuze harde werken, willen we ook plezier met elkaar beleven.

Welk persoonlijk groeipad kies jij?

Welke rol je ook vervult, van stagiair tot partner, jouw ontwikkeling staat binnen HLB Blömer centraal. We bieden een aantrekkelijke studieregeling en persoonlijke begeleiding. Misschien wil je je graag specialiseren, of leiding leren geven. Bij ons word je gestimuleerd om je eigen ambities waar te maken. Want jouw ontwikkeling, daar wordt heel HLB beter van.

Ieder jaar zijn wij op zoek naar talentvolle studenten en starters. Wij bieden (afstudeer)stages, werkstudentschappen en startersfuncties aan. Voor scripties kunnen wij in overleg bepalen of dit gericht is op een praktijkcase bij één van onze klanten of dat je meer theoretisch aan de slag gaat. Daarnaast ga je alvast jouw eerste ervaring in de praktijk op doen.

Bij elkaar opgeteld het verschil 

Werken bij HLB Blömer is anders. Ja, er wordt keihard gewerkt want het vak staat nooit stil. Dus wij ook niet. Maar we bewegen altijd samen. Door vriendelijk, vakgericht en met aandacht te werken. Voor ons bedrijf, voor onze klanten maar zeker ook voor elkaar! #hierteljemee

Gun jezelf die baan bij HLB Blömer en kom kennis maken!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze corporate recruiters Joyce van der Kolm (06-28497934) en Charlotte Rutgers (06-28497934). Of stuur een mail naar: [email protected]

Neem ook eens een kijkje op onze website! www.werkenbijhlbblomer.nl

Company

HLB Blömer

Sector

Accountancy

Region

Nationwide

Work at HLB Blömer

See all jobs