Klap

Klap is een middelgrote assurantiemakelaar met een heldere en efficiënte werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. We zijn één van de oudste onafhankelijke beursmakelaars (sinds 1854) en beschikken over diverse volmachten. We behoren tot de top 50 van intermediairs in Nederlanden en adviseren particuliere en zakelijke relaties met de focus op de ‘M’ in het MKB.

We staan voor lange termijn relaties met onze klanten, business partners en medewerkers. Samen met de klant brengen wij risico’s in kaart en geven vervolgens het best passende advies. Met onze volmachten van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze klanten.

Werken bij Klap

Dit is de kans om bij een groeiende onderneming binnen de financiële dienstverlening aan de slag te gaan met alle facetten van dien. We bieden een mensgerichte en ondernemende organisatie met ruim 100 collega’s. Klap is sterk output gestuurd, waarbij iedereen verantwoordelijkheid draagt voor onze successen. Ook jij bent dus een belangrijke schakel in het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen.

We werken deels vanuit huis en deels vanuit een modern en dynamisch kantoor naast Station Amsterdam Sloterdijk.

Company

Klap

Sector

M&A

Region

Amsterdam

Work at Klap

See all jobs