Merin

‘Wij willen communities creëren waar mensen graag naartoe gaan om te werken en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn’

Gelukkig, gezond en succesvol

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Merin verhuurt werkplekken waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Alles wat we doen, doen we om het onze huurders zoveel mogelijk naar de zin te maken. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt je beter kunt werken, je meer succes hebt en betere ideeën hebt.

Werken bij Merin

Werken bij Merin is werken met plezier. Je krijgt alle ruimte voor jouw ambities, zodat we samen onze huurders een fantastische werkplek kunnen bieden. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt, je beter kunt werken. Dat is onze overtuiging voor onze huurders, maar ook voor onszelf.

Als je bij Merin werkt, kun je een leuke werkplek verwachten. Maar werkplezier is meer. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, dus krijg je van ons alle ruimte  voor jouw ambities en ideeën. Als jij de ruimte krijgt die je wenst, krijgen onze huurders de ruimte die ze wensen. Zo maken we het onze huurders naar hun zin.

Onze ambitie? De meest klantvriendelijke aanbieder van kantoor- en bedrijfsruimte van heel Nederland zijn. Werk je met ons mee?

Bij Merin werken jonge en talentvolle medewerkers binnen allerlei verschillende disciplines. Van Finance tot Commercieel en Property Management, alles is mogelijk.

Bij Merin …

… nemen wij ownership voor alles wat belangrijk is voor onze organisatie en klanten
… zijn wij eerlijk en open, naar elkaar, de klant en onze omgeving
… steven wij in alles naar verbetering en denken daarbij in creatieve en verrassende oplossingen

Klik hier voor de openstaande vacatures.

Daarnaast zijn er regelmatig mogelijkheden voor starters met 0-2 jaar werkervaring met een commerciële, economische of technische achtergrond.

Company

Merin

Sector

Real Estate Services

Region

Amsterdam

Work at Merin

See all jobs