Orchard Finance

Onze dienstverlening

“Hoe financier ik mijn (groei)strategie?” “Is het bedrijf klaar voor de kapitaalmarkt?” “Hoe manage ik de liquide middelen bij buitenlandse dochters?” “Hoe ga ik om met rente- en valutarisico's?”
Dit zijn voorbeelden van vragen van onze klanten die jij als stagiair met ons zult beantwoorden. Wil jij een bijdrage leveren aan het oplossen van financieel ingestoken vraagstukken bij multinationals en grote familiebedrijven (> 100 miljoen euro omzet)? Dan past Orchard Finance bij jou.

Orchard Finance biedt een gevarieerde en uitdagende omgeving en een geweldige kans om ervaring op te doen bij grote, internationale bedrijven. Je komt te werken binnen een jong, enthousiast en groeiend team van ongeveer 25 consultants. Orchard Finance kenmerkt zich als een bedrijf met een informele werksfeer en een open deuren beleid. Door de korte lijntjes heb je gelijk veel verantwoordelijkheden en kan je taken naar je toe trekken.

Wij ondersteunen het senior management van grote ondernemingen op het gebied van Debt Advisory en Treasury. Debt Advisory richt zich op de financieringsstrategie, het begeleiden van financieringstransacties, financiële modellering en rente risico management. Treasury richt zich op de inrichting van de treasury organisatie, (internationaal) cash management en het selecteren en implementeren van treasury management systemen ter ondersteuningen van de dagelijkse treasury processen.

Jouw ontwikkeling centraal

De casussen zijn complex, de impact is hoog en de verantwoordelijkheid is groot. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat we in teams samenwerken. Je doet het niet alleen, maar werkt samen met ervaren seniors en partners die het tikken van de klok kennen.

Je krijgt op dag één een begeleider die je coacht en ondersteunt bij je werk en het begin van jouw carrière. Je volgt onze opleidingen om je vaktechnisch en persoonlijk te blijven ontwikkelen. Zo ontdek je al doende waar zowel je kracht als je interesse ligt.

Company

Orchard Finance

Sector

Corporate Finance

Region

Utrecht

Work at Orchard Finance

See all jobs