SeederDeBoer

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 90 consultants. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Dat doen we door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, en digitalisering.  Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een beter omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.

Consultancy Traineeship en Banking Traineeship

Na het afronden van je masterstudie start je je carrière bij SeederDeBoer als Junior Consultant in het Consultancy Traineeship en als Junior Banking Consultant in het Banking Traineeship.

In ons tweejarig Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.

In ons Banking traineeship biedt SeederDeBoer biedt een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen met de zekerheid om vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s van Rabobank of ABN AMRO Bank. Je doorloopt samen met andere talentvolle junior consultants het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer. Na de onboarding bij SeederDeBoer start je zo snel mogelijk bij Rabobank of ABN AMRO Bank. Je draagt direct bij aan het realiseren van organisatieveranderingen. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg uiteraard) in vaste dienst bij Rabobank of ABN AMRO Bank.

Interesse? Neem contact met ons op!

Spreekt ons Consultancy Traineeship of Banking Traineeship jou aan en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze Talent Manager Robine van Veen (06 – 47 16 70 28 / [email protected]) of neem een kijkje op onze website!

Company

SeederDeBoer

Sector

Consultancy

Region

Amsterdam

Work at SeederDeBoer

See all jobs