Waterland

Waterland Investment Services B.V. is een onafhankelijk financieel adviseur en vermogensbeheerder, opgericht in 1998 en in eigendom van de partners. Met een stabiel team van financiële professionals en ervaren vermogensbeheerders richt Waterland zich op (zeer) vermogende particulieren, families, stichtingen en verenigingen. De cliënten van Waterland zijn zowel gevestigd in Nederland als daar buiten.

Als onafhankelijk financieel specialist en vertrouwenspersoon ondersteunt Waterland al meer dan 20 jaar cliënten bij de coördinatie en het beheer van hun vermogen. Gedurende al deze jaren heeft Waterland veel verschillende vragen voorbij zien komen. Kern van de dienstverlening betreft, naast het behalen van beleggingsrendement, vooral het bereiken van bredere doelstellingen op de lange termijn. Vragen die hierbij vaak aan bod komen zijn: hoe creëer ik rust en blijf ik financieel onafhankelijk waarbij ik mijn vermogen in reële termen in stand houd? Op welke wijze krijg ik weer overzicht over mijn vermogen? Wanneer en op welke manier draag ik vermogen over naar de volgende generatie?

Waterland is niet alleen vermogensbeheerder en beleggingsspecialist, maar zorgt ook voor een soepele samenwerking en efficiënte coördinatie tussen verschillende adviseurs zoals fiscalisten, notarissen, banken, accountants en andere vermogensbeheerders. Op deze manier hebben cliënten controle over hun totale vermogen zonder dat dit hun leven domineert. Mede door de expertise,  onafhankelijkheid, ervaring en het aantal cliënten waar Waterland al vele jaren voor werkt, is Waterland in staat om echt maatwerk te leveren. De partners van Waterland zijn zowel inhoudelijke specialist als contactpersoon voor cliënten. Cliënten hebben een ervaren sparringpartner en spreken rechtstreeks met diegene die ook verantwoordelijk is voor de beslissingen.

Als partnership ervaart Waterland minder druk om aan de korte termijn grillen van de financiële industrie toe te geven en de organisatie is, net als onze cliënten, gericht op de lange termijn waarbij de doelstellingen van cliënten altijd op de eerste plaats staan.

Waterland heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en is aangesloten bij Dutch Securities Institute (DSI).

Carrière:

Wij komen graag in contact met getalenteerde en ambitieuze mensen die enthousiast zijn over het beleggingsvak en over onze aanpak. Daarnaast hebben wij regelmatig plek voor werkstudenten en/of stagiaires, bij voorkeur financieel-economische master studenten. Voor meer informatie kijk op onze website (www.waterland.co.nl) of neem telefonisch contact op met Erik van Hiele of Daniel Mutschler (020-2466060)

Company

Waterland

Sector

Asset Management

Region

Amsterdam

Work at Waterland

See all jobs