BVCM

BVCM staat voor 'Bureau voor Credit Management'. We voorzien in alle onderdelen binnen de prospect-to-cash keten. Van outsourcing tot en met detachering, van incasso tot en met juridische procedures.

Vanaf de start in 2005 zetten we ons elke dag opnieuw volledig in om het optimale resultaat te behalen voor onze relaties. Je bent namelijk zo goed als je laatste resultaat. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal full service credit managementorganisatie. We mogen voor honderden klanten in Nederland, maar ook ver daarbuiten onze diensten inzetten.

We ontwikkelen onszelf voortdurend en volgen dagelijks de nieuwste technologische mogelijkheden om alle credit managementwensen van onze klanten te kunnen vervullen.

Binnen BVCM vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om het mooie credit management vak te leren kennen en ervaring op te doen binnen de financiële dienstverlening. Daarom zijn er binnen BVCM meerdere mogelijkheden voor jou!

Mocht je nog bezig zijn met je studie en op zoek zijn naar een leuke stageplek? Dan hebben wij hiervoor diverse mogelijkheden bij ons op kantoor in Amsterdam of op het zonnige Curaçao.
Of lijkt het je leuk om een (bij)baan te hebben gerelateerd aan jouw studiekeuze? Dan hebben wij uiteenlopende vacatures openstaan voor tijdens of na het afronden van jouw opleiding.

Wanneer je stage komt lopen in Amsterdam bieden wij je het volgende aan:

• Een uitdagende stage waarbij er ruimte is voor jouw stageopdrachten en competentieontwikkeling;
• Intensieve begeleiding om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen;
• Een gezellige werksfeer, maar er wordt ook zeker hard gewerkt;
• Een goede stagevergoeding!

Wanneer je stage komt lopen op Curaçao, bieden wij je net iets anders aan:

• Een uitdagende stage waarbij er ruimte is voor jouw stageopdrachten en competentieontwikkeling;
• Je hebt elke dag mooi weer;
• Flexibele werktijden, waardoor je genoeg tijd hebt om op het strand te liggen;
• Een goede stagevergoeding en een maandelijkse vergoeding voor huisvesting;
• Een bijdrage aan jouw retourticket naar Curaçao!

Wanneer je bij ons tijdens of na je studie komt werken, kan je dit van ons verwachten:

• Marktconform salaris, 25 vrije dagen, 50% bijdrage aan pensioen;
• Internationale werkomgeving met als thuisbasis Amsterdam;
• Breed aanbod aan trainingen en opleidingen via onze eigen BVCM Academy;
• Persoonlijk ontwikkelingsplan, met voldoende mogelijkheid tot groei;
• En genoeg leuke dingen naast het werk met een wekelijkse Vrijmibo, tweewekelijkse massage, elke week een dag gratis lunch en verschillende uitjes met collega’s!

Herken jij jezelf in het BVCM-DNA?

De open bedrijfscultuur stimuleert onze medewerkers om bij te dragen aan de doorontwikkeling van onze organisatie. We streven ernaar om met maximale inzet dagelijks waar te maken waar we voor staan. Wij zetten hiervoor de nieuwste (e)-learning technieken in om te kunnen garanderen dat onze medewerkers altijd de meest recente kennis bezitten. Enthousiasme, tomeloze betrokkenheid en onze drang naar innovatie zorgen voor de rest.

Onze dienstverlening is beschikbaar voor klanten wereldwijd en dus is het belangrijk dat ons personeel net zo divers is als de wereld waarin we leven. Medewerkers met allerlei achtergronden en capaciteiten, unieke gezichtspunten en invalshoeken dragen bij aan alle aspecten van onze organisatie.

Dankzij de grote betrokkenheid van inmiddels meer dan 100 medewerkers zijn we elke dag in staat om optimaal te presteren. Onze professionals streven het maximale resultaat na, in nauwe samenwerking met de klant. Deze professionele instelling en betrokkenheid van onze mensen maakt het verschil.

Wil je meer zien van BVCM? Neem dan een kijkje op onze socials!
We zien je graag snel bij ons op kantoor!

Bvcm picture 2

Company

BVCM

Sector

Overig

Region

Amsterdam

Work at BVCM

See all jobs